Nazli71 Arkadaşkar sunyy baby nin travel bebek arabasını alan oldu mu veya yakınında kullanan? Çok kararsıZım bebeto alıcaktım ama pek öneren olmadı napıcam bilmiyorum 🙄🤔
Ezgi14 Nazli71 sunny baby nin saturn u var ben magazada baktim saglam gelmedi digerlerini bilmiyorum 😕
Ezgi14 Nazli71 canim bende prego quatro ile baby plus canyon arasindayim kullanan alan varsa tavsiye bekliyorum ama hic kimse kullanmamis sanirim yazan yok.. Ama prego sunny baby den saglam diyebilirim sana
Muhasebeci Nazli71 canım ben chicco trio modelini aldım 3 parça 1 bebek çanta hediyeli katlandığı zaman baston gibi oluyor tekerlekli valiz gibi rahatça çekip götürebiliyorsun ve çok hafif internetten ya da chicco firmasında canlı canlı bakabilirsin
Rmyskrkus Nazli71 asla alma 777 hummer aldim 2 safer garantiye gitti oğlum 5 ayalık ken kafa üstü dustu
Nazli71 Balbocegim3561 ya benetonun modeli hoşuma gidiyor ama tekerlekleri çabuk kırılıyor diyorlar yoksa aklım benetodaydı.
Nazli71 Muhasebeci ne kadara aldınız bn bütçe olarak maksimum 800tl düşünüyorum fazlasını vermek istemiyorum çünkü 🧐
Balbocegim3561 Nazli71 valla ben çok beğendim rahatt a gidiyor arkadaşın çocuğu bindir dik deneme için 2 yasında baya rahat geldi
Muhasebeci Nazli71 beneto katlandığında çok yer kaplıyor ve çok ağır bir araba ayrıca manevraları zor yapan bir araç onun haricinde hakikaten 10 numara konforlu bir araç ...
Muhasebeci Nazli71 3 parça olduğu için 1650 verdim canım indirimli fiyatıydı bu araba puseti bebek yatağı birde normal bastın gibi parçaları var toplam 3 parça bir daha araba almayı da düşünmüyorum 5 yıl parça başı garantisi var bence chicco ya git bir bak kendin karar ver satıcı bayan bunda hepsi mevcut sonradan baston almak zorunda kalıyor anneler bunu aldığınızda sonradan uğraşmıyorsunuz dedi
Muhasebeci Nazli71 ayrıca benim DÜKKANIM var benim ki orada büyüyecek o sebeple biraz da konforunu düşündüm 😄😄
gamzeysfgl Canım ebebekten baby&plus canyon travel sistem aldım fiyatı da 800 tl ve inan bir çok pahalı markaya göre çok çok güzel tavsiye ederim.
Nazli71 Rmyskrkus çok geçmiş olsun internetten gücenip alamıyorum cesaret edemiyorum görmediğim bi ürün birde para veriyoruz napacağım bilmiyorum🤔