Amineninannesiii Kızlar 34+6 haftalık hamileyim bebeğim bugün çok kasılıyor toparlanıyor bu doğum belirtisi mi acaba?
Zehra9616 Amineninannesiii dogum belirtisi degilde cnm senin hissetmedigin sancilarini o hissediyo muhtemelen ondan acile git nst baglan baktir yinede
gamzecapanoglu Amineninannesiii Benimde kasılmam vardı nstye bağladılar düzenli sancım başlamıştı açılmam da başladı doğum başlıyor dediler 30 haftalıktım daha. Kanamanı bekle nişanını suyunu bekle falan tarzında ki muhabbetleri asla dinleme benim hiç biri olmadı bence git gözük
Sevinc86 Yalanci sanci dedikleri o kanaman suyun nisanin fln gelmedigi sürece korkma Normal bebek kendini doguma hazirliyor ..
gamzecapanoglu Edaaaa1412 doğumum gerçekleşmedi çok şükür hastanede yattım serumlar iğneler ilaçlar yoğun bir tedavi görüyorum. Ciğer geliştirici iğneleri falan vuruldu bekliyoruz her an olabilir diyorlar sadece yatıyorum. Çok şükür şu 34+3üm
Edaaaa1412 gamzecapanoglu anladım Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşaAllah bebişinizi çok geçmiş olsun 💐