ArenAsilmomm Kızlar enfeksiyonum var çokta sancım Var bugun tekrar başka bi doktora gittim bana antibiyotik ve buscopan verdi ama internetten baktığım kadarıyla gebelerin kullanmaması gerektiği yazıyor. Kafam çok karıştı kullanan var mj aranızda
guly1 ArenAsilmomm ben onu regl sancım geçsin diye kullanıyordum o şiddetli ağrım olduğunda sadece buscopan geçiriyordu başka bilgim yok hamileler kullanır mı bilemiyorum üstte kalsın
Ersibneh ArenAsilmomm valaa bilemiyorum bana da yazmıştı doktor emziriyormusun dedi evet dedim yazmadı emzirme dönemin de kullanılmıyorsa gebelikte de kullanılmaz bence ama doktor yazmışsa da kullanabilirsin unai
gamzosgamzos ArenAsilmomm ilk gebeligimde benimde gecmeyen enfeksyonum ve bobrek buyumem vardı banada yazmisti cok agrin olursa kullanabilirsin demisti ben kullanmamistim
Yagmur34 ArenAsilmomm ben kullandım gecen hafta enfeksiyon cıktı Bi durumla karsılaşmadım doktorum verdi
ArenAsilmomm Yagmur34 bende internette öyle yazınca endişelendim Ya ne kadar süre kullandınız buscopanı ve kaç haftalıksınız
Yagmur34 ArenAsilmomm 34 +6 günlüğüm. Bi haftaya yakın kullandım sabah aksam tok karınla bence doktorunuzu dinleyin güvenin Bi hafta sonra tekrar test verdim bakteri yok dedi ilacı bırakabilirsin dedi bıraktım
Gamzeates ArenAsilmomm buscopan genel de mide için kullanılıyor hatta alerjim var 😔 mide ağrıları için genel ağrı için hamilelerin bilmiyorum ama doktorunuz yazdı ise ki hamile olduğunuzu da biliyordur yine de hatırlatın isterseniz içinize sinmiyor ise kullanmayın çok ağrınız yoksa
Busrakzlkc ArenAsilmomm buscopanın asıl kullanım amacı kas gevseticidir. Ama çeşitli tedavilerde kullanılıyor. Benimde 32. Haftamda kasılmalarım vardı rahatlatmak için kullanmıştı doktorum. Dozu doğru ayarlanırsa doktor yönlendirmesinde kullanmanızda bir sakınca yok
ArenAsilmomm Busrakzlkc 5 günden fazla kullanmamalısın dedi. Çok sancım var bir taneden bişey olmaz herhalde olmadı bir daha içmem sonuçta gebe olduğumu bile bile verdi
Busrakzlkc ArenAsilmomm tabiki ben iki serum içine birer tane koydurmuştu o şekilde aldım zaten dediğim gibi dozu ayarlandıktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz
burakveannesi ArenAsilmomm bende geçenlerde sancı çektim enfeksıyonda buscopan seum şeklinde verdiler rahatladım ama ölüyordum o ağrıyla