Elanurgvn61 deletedmom87894 Yaa evet benimde babamın evinde ev hiç toz olmazdı çok şaşırıyorum kocaman ev 1 hafta süpürme hoc belli olmazdı ama bu evde Bi sıkıntı var 🙊🙊
Elanurgvn61 Suzanne Çok haklısınız benimde normalde takıntım yoktu bu kadar temizlik yapmazdım ama gebelikten mıdır nedir artık temizlemeden duramıyorum rahat edemiyorum🥲
Elanurgvn61 Seymaben Yaaa evet valla hepeki buzdolabı her hafta döker siler yeniden yerleştiririm ama 2 gün sonra yine aynı😔 Kadın olmak zor 🥲
Elanurgvn61 kuzeymomsss Yaa en iyisi esinle yap canım yorma kendini bosver valla bende cam silmiyorum artık zorlanıyorum cama ulaşmaya çalışırken olsun bakalım ne yapalım bizim kaderimiz de böyleymiş 😪 Rabbım kolaylık versin hepimize
kuzeymomsss Elanurgvn61 amin canım inşallah 🤲🏻 robot süpürge ve kurutma makinası olsa eminim daha az sorun olur ama çok pahalılar 😕
Elanurgvn61 kuzeymomsss Evet canım yaa bu devirde çok zor valla deli gibi bebeğe dolap arıyorum bakıyorum 2bin 3 bin diyorlar eşim robot süpürge yerine bebeğe dolap alırız dedi bir nebze haklı 🥰
bebekveannesiii Elanurgvn61 benimde halılarım öyledi yıkamadan geltikten sonra bilee.. bı hafta boyunca halı yıkama fırçasıyla fırçaların sonrasinda hiçbisey kalmadı ben de senin gibiydim evi süpürüyodum yarım saate kalmadan aynıydı
annesinin_beybisi Elanurgvn61 benim evim de aynısı bir de soba yakıyorum siyah siyah tozlar oluyor orta sehpada tv ünitesinde falan deli oluyorm
bebekveannesiii Elanurgvn61 kuru bı şekilde fircala canım sende de işe yararsa (bende yaradı) bana dua et 😄😊❤️