Ersibneh Kızlarrr duyduğunuz yaaa da evde denediğiniz cinsiyet belirleme neler yaptınız merak ediyorum çok😊😊
ilaydaelcinn_1 Ersibneh Canım maalesef hiç biri doğru değil, okuyoruz duyuyoruz yok karbonat yok çamaşır suyu yok bilmem ne o kadar saçma şeyler ki hiç merak bile etmeye değmiyo İnan 🥰🌸 Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️🤲🏻
MihrimahVeAnnesiii Ersibneh Çamaşır suyu karbonat testi falan var ama doktorun bilmediğini çamaşır suyu , karbonat hiç bilemez .
hamisanne_63 Ersibneh valla aklınıza gelecebilecek ne test varsa yaptım hepsi de erkek gösterdi takvimlerde dahil erkek gösterdi doktorum da cinsiyeti erkek dedi 😁 kız olmasını o kadar cok istiyordum ki cok istediğim için olmadı zaten 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Nebyaa Cinsiyet belirleme derken ne yaparsak erkek veya ne yaparsak kız olur gibi mi yoksa bıçak makas gibi cinsiyet tahmini mi
Nebyaa Ersibneh ben hamile olmadan önce hatta bekarken yüzük testi yapmıştım ilk bebeğin ne olduğunu anlıyormuşuz ve benimki tuttu🤣🤣 tabi hepsi atmaca ama işte eğlencesine yapmıştım
Nebyaa ilaydaelcinn_1 evet yastığın altına birine bıçak birine makas konuyor bıçağa oturursan erkek makara oturursan kız ben yapmadım ama 🤣
NeseA 40 yıllık gebeyim 😅😅 dördüncü gebelik 2 oğlum bi kızım var inan şimdi 14 haftalik gebeyim ne olduğunu kestiremiyorum. Herşey Rabbimin elinde zamana bırak sende..
Haydi Ersibneh Vallahi canım benim yüzük testim erkek çıktı çin takvimi erkek diyordu 15 haftalıkken doktorum kız dedi dün detaylı ve erkek olduğunu öğrendim yani Benimki tuttu canım🥰
charlottececi Haydi yuzuk testi nasil yapiliyor 🙈 gerci benim. Cift yumurta ikizi ihtimal cok yine de merak ettim 🙈
Selin12- charlottececi yüzüğe bir ip bağlayıp duz bir yere uzan birisi tutsun ileri ve geri olursa erkek olduğu yerde dönerse kiz oluyormuş
Haydi charlottececi altın bir alyansın içine ip gecir canım sonra karnının üstüne koy ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız tabi herseyi Allah bilir bunlar işin eğlencesi amq gercektende kime yaptıysak tuttu 🥰
Selin12- Ersibneh ben çamaşırsuyu testi yaptım doğru çıktı burada duymuştum bende birde yüzük testi yaptim o yanlış çıktı kardeşimde tuz testi yapti o da doğru cikti
Selin12- charlottececi canım onu sana biri yapması lazım senin haberin olmadan bir minderi ya da yastığın altına birine makas birine bıçak konuyor sonra hamile olan bayan gelip ikisinden birine oturuyor ona gorede sonuç belli oluyor bıçağın olduğu yere oturursa erkek mamasınin olduğu yere oturusa kiz oluyor
Mihriban_krdg charlottececi minderin veya yastığın altına sen görmeden başka birisi koyacak bir tarafa makas bir tarafa bıcak gelecek şekilde hangisinin oldugunu tarafa oturursan makas kız bıçak erkek ben inanmayaarak yaptım çok eğlenmiştik hatta 🤦♀️ 3 de dogru çıkti bilemiyorum belki denk geldi belki tutuyor 😁