Sedaaaa2 Yürümek için ayaga kalktıgımda falan afedersınız genıtal bolgemın ta içindekı kemık agrıyor gibi bi acı mı desem tuaf bişey var 2 gündür yaşayan oldu mu acaba
hamisanne_63 Sedaaaa2 birkaç gündür aynı şeyi yaşıyorum 🥺 gece yatağımdan tuvalete gitmek için kalktım yerimde durdum kıpırdayamadım tam genital bölgemin içi agrıyor sanki bişeyler çıkacakmış suyum gelecekmiş gibi hissediyorum elimle bastırmak tutmak istiyorum 🤭
PrensesFiona Sedaaaa2 onu biliyorum bende de olmuştu.28. 29. Haftalarda falan. Ama geçti şu aralar olmuyor. Şimdi de kasık ağrısı başladı adet olcakmışım gibi.
PrensesFiona Sedaaaa2 normal kuzum benim o haftalarda bir de acayip kramplarım oluyordu gece ağlayarak uyanmıştım bacağıma giren kramp yüzünden. Magnezyum kullandığım halde bu arada.
Sedaaaa2 PrensesFiona ben magnezyum kulanmıyorm bi demır ılacı bi de vitamın su an için ama soluma yatmaktan bende bazen zorlanıyorumda artk katlancaz
Sedaaaa2 hamisanne_63 maşallah benımkıde 10 gun onde pekı doktor gelısımıne göre mı yoksa son adetınızı baz alarak mı bakıyor
PrensesFiona Sedaaaa2 krampların olmuyorsa gerek yok zaten. Doktorum bana sağına soluna dönüşümlü yatabilirsin demişti.
Sedaaaa2 PrensesFiona kız ben donusumlu yatıyorumda sagıma yatıp uyuya kalınca midem agzımda kalkıyorum öksürerek solda cok rahatım ama solda işde acıyor bi sure sonra curudu 😂😂
PrensesFiona Sedaaaa2 bende solda nefes alamıyorum😥 ama bebişler için dayancaz artık. Az kaldı inşallah 😊