papatyasever34 Canimbebegimm41 74 le hamile kalmıştım 73um suan ilk haftalarda bulantı kusma e istahsizliktan dolayi
Guneszhr Canimbebegimm41 bende 55 ile hamile kaldım 63 um. Çok da abartmıyorum. Niye böyle Çok kilo aldım bilmiyorum
Canimbebegimm41 Guneszhr gelen cevaplarda sadece ikimiz daha fazla kilo almışız 😅😅neyse bebişler sağlıklı olsunda gerisi müjim değil 😍😍
DogaCanan Canimbebegimm41 53 ile hamile kaldım 58 59 benim de😅 Amann hiç kafaya takmıyorum doğumdan sonra yine 50 ye düşerim ben😂
Merveb46 74 ile hamile kalıp 68e kdr düşüp 21+2 de 76 geliyorum ve iştahlı yemekte yemiyorum ilk gebeliğimde toplamda 26 kilo almıştım ama 1 sene içerisinde hiç bi diyet yapmadan eski kiloma dönmüştüm
Canimbebegimm41 Gzmlerce bebişler saglıklı olsunda kilo verilir inşAllah 🤣 ben yiyip yatıyorum valla o yuzden fazla aldım galıba 🤔🤣
Minnosbir_Anne 26 haftalık hamileyim sadece 1 kilo aldım bebek gayet normal ama neden kilo alamıyorum acaba anlamıyorum aslında yiyorum ama tabi fazla değil canım istediği kadar sağlıklı besinler yemeye geyret gösteriyorum
Canimbebegimm41 Minnosbir_Anne hareketli misiniz gün içerisinde ben yiyip yatıyorum o yuzden fazla aldım galıba 🥴
mercimeginannesiiii Canimbebegimm41 Bulantı zamanı hep bu zamanlarım geçsin herşeyi patlayana kadar yiyeceğim demiştim öyle de yaptım 🤣 49 la hamile kalıp 46.5 a düştüm şimdi 22+1 50 kiloyum 😅 Pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde 🤣
yerimseniben34 26haftadayım 58 le hamile kaldım ilk aylar kilo ver diğim için 56 düştü şimdi 61 kiloyum her kez zayıf olduğumu söylüyor çok yara maz bir kızım var bütün gün de ev işleri v.s 2dk dinlenemiyorum ve bu aralar sürekli gribim çok iştahsızlık yapıyor :(