Duyguynrky MgeEGezer canım çamaşır suyu koyma çocuk için olan deterjanlardan al onlardan kullan çözümü basit yani :)
YagizAsyaMom MgeEGezer temizliğe başlamadan oğlum az biraz çamaşır suyu koklauacaksın annem sabırlı ol korkma diyorum🤣. Anlaşıyoruz herhalde napayım onsuz da olmuyor ki ister istemez
Merveozcelikcckl MgeEGezer ben yapmıyordum ama keşke yapsaydım geçenlerde genel temizliğe başladım dip bucak perdelere kadar ve bu yüzden erken doğurabilirim
Havva8 Persembe gunu aksam hastaneye yatsm yaplcak sabahina dogum insallah o yuzden temizligi persembeye biraktm gunduzden temizligimi yapar aksam da hastaneye giderim dedim 😊😊
Duyguynrky MgeEGezer farketmez ki 😇 kokuyu içine çektiğin için rahatsız oluyorsun ya bebek için zararı olmayanlardan alırsan içinde rahat eder onu demek istemiştim (konuyu yanlış okumadıysam öyle anladım da 🙄)
YagizAsyaMom MgeEGezer 🤦♀️ bingonun kokusuz çamaşır uyununda denedim ama su gibi maalesef oda beğenmedim hiç bir şey bir domestos etmiyor 🤦♀️🤦♀️
Fmom Ben de yapmadan duramıyorum sonra belim ağrıyor kaşıklarım ağrıyor ben de vicdan azabı cekiyorum
Deletedmom331 MgeEGezer ben çamaşır suyu deterjan aş eriyorum maalesef o yüzden hergün temizlik yapıyorum 😭
YagizAsyaMom Tomrisinizi dimi özellikle küvet ciflesem bile sanki bana sarı sarı gibi geliyor bende basıyorum çamaşır suyunu ne yapayım
Tomrisinizi YagizAsyaMom kesinlikle katiliyorum bende domestossuz temiz olmadigini dusunenlerdenim eskiden ovar bekletir tekrar ovardim simdi ovup duruluyorum cok yogun kokmasin diye. Tam icime sinmesede idare eder iste 😂