Esraustaoglu Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim aşısızım korona oldum 4. Günüm ne zaman iyileşme başlıyor kimisi 5. ve 6. Günler zor geçiyor daha ağır diyorlar endişeleniyorum bebeğime bir şey olacak diye zaten yardımcı olursanız çok sevinirim 😭🙏
Zeynoooooo Esraustaoglu canım corona nin en buyuk ilacı sakin olmak stres yapmamak 30 haftada oldum aşısız dim bende korkacak bişey yok aynen beş altı güne toparlasinda bol bol dinlen meyve tüketim bol su ic bitki çayı iç beslenmeme dikkat günde 3 tane parol içebilir sin ben 10. Günümde kalkıp dip köşe kış temizliği yaptım
eminey14 Esraustaoglu sakın korkma canım bende aşısızdım 19 haftalıkken oldum ilk 5 günüm çok zor geçti beslenmene dikkat et paça iç meyveyi bol bol tüket inşallah çabucak atlatırsın ❤️
deletedmom87894 Esraustaoglu öncelikle bol bol su iç duşa gir sarımsak soğan meyve sebze tüket benişe bişey olmaz korkma💜
sumeyye-5 Esraustaoglu merhabalar . Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 26.haftada yakalanmıştım. Şu anda 36. Haftadayım. Öncelikle sakin olun psikolojik olarak o moda girmeyin 😊 5.günümde tayt koku yavaştan gitti sonrasında gelmesi biraz uzun sürdü .Bol su için , bol meyve yiyin ve bol salata yoğurt . Doktor kan sulandırıcı verdi 10 gün kullandım. Bir de baş ağrısı şiddetliydi bi kaç kere parol içtim . Sonrasında geçti çok şükür bir sıkıntı olmadı. Acil şifalar diliyorum 🥰
Ela532 Canım sakın korkma çocukla alakalı zaten bir sıkıntı olmuyor. Ben 5. Günden sonra iyi olmaya başladım eğer stres yaparsan bu seni daha çok etkiler ağrıların ve ateşin olursa biraz zorlanacaksin sakın korkma hicbisey olmayacak atlatacaksın. Bol bol turşu ye ve suyunu ic meyve ye yat dinlen gerisini Rabbıme birak tedbir bizden takdir Allahtan ❤
Emirela Evet bu süreçte bebek etkilenmiyor, korkmayın.. bende 5_6 gün sonra düzelenlerdenim. Ağır grip gibi geçirdim halsizlik yorgunluk 1 hafta sonra azalıyor allah yardımcınız olsun. Stres yapmayın bol bol dinlenin. .
Esraustaoglu Brnasa1 merhaba bacak ağrımla başlamıştı sonra ertesi gün test verdim pozitif şimdi göğüs ağrım oluyor arada burnum tıkalı ateşim yok çok şükür bir de tat koku kaybım başladı 4. Günümde sizin neler belirtileriniz ve kaç haftalık hamilesiniz
Esraustaoglu eminey14 çok teşekkür ederim inşallah kaçıncı günde düzelmeye başladınız koku tat yerine geldi bide sol göğüsün ağrıyor benim aralıklı 😭
Brnasa1 Esraustaoglu ben 36 haftalık hamileyim bnimde boğaz acımasıyla başladı ilk gün negatif çıktı 3 günüm öyle geçti 4. Gün tat gidince bidaha yaptırdım pozitif çıktı
eminey14 Esraustaoglu 6.günümde ateşim düşmeye başladı 10.günümde koku geldi tat kaybım karantinam bittikten sonra geldi ama bu süreçte hiç stres yapmadım normal gripmişm gibi davrandm şuan ağrıların falan normal canım hiç endişelenme bol bol dinlen
ucpasaannesi Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah . Ben 27 haftamda oldum . Bol bol dinlen meyve ve sıvı tuket Allah’ın izniyle atlatırsın . Ama doktoruna muhakkak söyle.ben bilmiyordum . Kan sulandırıcı iğne yapmak gerekiyormuş diyorlardi .
Esraustaoglu ucpasaannesi çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim bu süreçte bebekle ilgili bir problem oldu mu ne zaman düzelmeye başladınız tat kokunuz falan gitmişmiydi birde ne zaman tekrardan test vermiştiniz 😭😢
eminey14 ucpasaannesi maalesef onu bana doktorum da söylemedi kullanmadm da çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı sonradan olur mu acaba diye düşünüp duruyorm
ucpasaannesi Esraustaoglu eşim ve ve kayınvalidem test yaptı pozitif çıktı . ben yapmadım . O yüzden bişey demediler bana . Bende doktorum a biseyler soruyordum ama ne ben söyledim ne de o sordu . Sonradan burda okudum Allah korusun kan pıhtılaşmasi sonucu kötü sonuçlanabiliyormus. Sonradan çok pişman oldum Rabbim korumuş evladımı ki şükür sağ salim aldım kucağıma. Bir haftada atlattım . Bir hafta sonra çamaşır suyuyla temizlik yaparken kokunun tamamen gittiğini farkettim
bebisinannesi33 Brnasa1 merhaba nasıl bir ağrıydı acaba? eşim pozitif benim negatıf cıktı ama aşırı boğaz ağrısı başladı sanki yanıyor boğazım göğsüm birde çok kötü öksürük başladı tekrar test yapıcam ama merak ettım sızın agrı nasıldı