Aag06 canımın yaa güzel yüreğine sağlık 🥰❤️ O kadar iyi çözmüşsün ki olayı. Aynen bunları yaşıyorum. Hep aklımda hep. Ben çalışıyorum aslında avukatım ifadeye giriyorum aklımda duruşmaya giriyorum aklımda. Bugün işim erken bitti üşüdüm dışarda eve geldim. Uykusuzdum tam uyuyacaktım şeytan dürttü 🤦🏼♀️ Evde de ovülasyonun üzerine gönderilen testlerden vardı bir deneyeyim dedim. Sonuç negatif 😥 herkes çok üstüme titriyor iki laflarından biri bu. Halamla konuşuyorum senin sağlıkla çocuğunu göreyim başka bişey istemiyorum diyor. Diğeri diyor her gün dua ediyorum çocuğun olsun. Öteki diyor ne zaman korunmayı bırakacaksın. Bu bile insanı strese sokuyor. Olmazsa eğer herkesle konuşacam. Bana bu konuyu bir daha açmayın sormayın diye😞 zaten hala oğlumun acısı içimde her gece buhranlar içinde uyuyorum. Ağlıyorum, yazıyorum. Ah ahh Allah daha büyük dertle unutturmasın. Bugünümüze bin şükür. Çok sağol canım benim böyle uzun uzun yazmışsın. Sen çok farklı, çok temiz kalpli, çok merhametli bir insansın ben bunu hissediyorum. Allah da senin o güzel gönlüne göre versin 🥰❤️🌸