PnarYldzTakran Güzell anneler ben hastanede dağıtmak için bebek çikolatası istiyorum güzel güvenilir çikolatası güzel bildiğiniz bir site varmı ?
Aysehatun PnarYldzTakran hacı şerif uygun ve güvenilir bi site bende daha almadım yaklaşınca zaman sipariş vereceğim isme özel vs.. bi çok çeşir var👍🏻
Bskrt PnarYldzTakran hacı şerif tadı güzel ve instagramdaki sayfalara göre çok uygun fiyatı Bir sürü de desen seçeneği var sitesnden sipariş verebilşrsnz 2 güne geliyor
Burcu59 Hacıseriften alabilirsiniz hem uygun hem güvenilir hemde bir sürü cesit var 2 kez siparis verdim ben cok memnun kaldim İstanbulda siparis verdiginiz gunun ertesi gunu teslim oluyor hemen
HlyaDoan PnarYldzTakran ben bebek çikotacısı var istegram da oraya verdim sipariş çok güzel çikolatası teneke kutuda geliyor 1oo adet 120 tl
Aysehatun PnarYldzTakran instagramdan sayfalarina bi sor canim istersen bi cok secenek varda senin aklindaki gorseli yaparlar mi sormak gerek
Prenses_annesi Bende hacı şeriften alıcam ama ne zaman alsam bilemedim erir mi sıcaktan nasıl muhafaza edeyim bilemedim buzdolabındada değişik oluyor çikolatalar
GamzeKeceogluArmagan Gulseninannesi Hacı Şerif Doğumdan 10 gün önce sipariş vermeniz daha iyi demişti bende sordum aynısını bilginiz olsun bir de çikolatayı buzdolabına koymayın serin bir de muhafaza edin demişlerdi.
Gulseninannesi GamzeKeceogluArmagan erken soğum riskim var canım benim şuan 33+1 ama heran olabilir o yüzden ne zaman vereceğimi bilemiyorum 🙄
Muhasebeci PnarYldzTakran merhabalar benim kendi DÜKKANIM var bebek ve nikah için ürünlerim var @drtasarimdunyasi instagram adresim bu bakabilirsin...
Muhasebeci PnarYldzTakran ayrıca fatura falan isterseniz verebilirim de dükkanıma gelip bakabilirsin de bende 26 haftalık hamileyim uzun yorucu bir o kadar da zevkli bir hazırlık süreci 😄😄😄