Seydasu1 Kızlar selam 37 haftaya giricem bu gece ve bebeğim aşağıya doğru çok baskı yapıyor sürekli lavobaya gitme ihtiyacı duyuyorum hareket ettikçe baskı oluşuyor sanki ordan su birden gelcekmis gibi hissediyorum sizde de böyle oluyor mu olduysa ne zaman sonrasında bebeginize kavustunuz ### **** cevaplarınız için teşekkür ederim 🌼👼
kadifemsii Seydasu1 40+3 te doğum yaptım son haftalar o baskı hissi normal canım daha 37. Haftadasın zamanında sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah
Canselyaren Seydasu1 35 TE yaptım kızımda şimdi 28 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ztn 25 haftada baş asagi dönmüştü bebeğin umarim buda erkenngelmez😃
bykarakan Seydasu1 36. haftada ama eşte yaşlanma vardı ve bebeğin beslenmesi durmuş pek hareketsiz diye alındı hemen
bykarakan GNurr 33+4 de sorunj öğrendik ondan önce hep 2 hafta öndeydi kilosu sonra yavaşlamaya başladı 36. haftaya girdim 2.500 doğdu
Anneolmayolu Ben şuan 32+2 deyim ama bebek 15.haftadan beri kafa üstü doğum pozisyonunda bekliyor. Şuanda da çok aşağıda, pek meraklı gelmeye ama daha zayıf, dinleniyorum bol bol bakalım ne zaman gelir 😆
[silindi] İlk dogumum bana göre 38 doktorlara göre 39.Haftada ikinci doğumum zorla 34. Hafta da dogurttular 🤷♀️😅