Esra8861 😣Arkadaşlar tetanoz asısıı oldum bir kac gun ince dedımkı aylık kan idrar yaptırayım, sağlık ocağında devlet hastanesine gidiyor tahlilller, lökosit 3 tane artı cıktı negatif olması gerekiyor Sonra aynı gun ozel hastanede tekrarladım, 1 artı var yanı var ama az Ya Sımdı ben hangisine ınanıcam 20 haftalık hamıleyım varmı bılgısı olanlar ve lökosit degerı boyle cıkanlar
eCeCik Esra8861 ben 🤚🏻 Evet thelikeli bişey ama ben her gün 2 kez elma sirkeli su yapıp sildim geçti bi dene
Merveozcelikcckl Esra8861 canım ben laboratuvarda staj yaptım yanlış hatırlamıyorsam idrar mikroskopta 400 bin kez büyütülüp bakılıyor yani bakıldığı alana göre sayıda farklılık çıkabilir 3 artı demek o bölgede 3 tane bakteri görüldüğünü gösteriyor
Esra8861 Merveozcelikcckl hastaneden hastaneye farklı ama devlette 3 artı cıktı ozel de bir artı cıktı onu anlamadım
Merveozcelikcckl Esra8861 hastaneyle alakası yok bakan laborantlardan biri o bölgede bir bakteriye rastladığı için tek artı girmiş diğeri 3 tane bakteri gördüğü için üç artı görmüş bir bakışta onlarca görülmez zaten kaç kat büyütüldüğünde için