aymus Bursada özel veya devlet farketmeksizin hastane ve doktor önerilerinizi paylaşabilir misiniz acaba 😇
Beyzabyk aymus doktorum cenk aşkalliydi umi plazada kliniği doğumu jimerde yaptım yine hamile kalsam yine cenk hocayı tercih ederim öyle mükemmel bir doktor 🥰
aymus Beyzabyk Memnun kalmanıza sevindim güle güle büyütün bebeğinizi ben yabancıyım Bursa’da oyüzden araştırma içindeyim teşekkürler ☺️
Arzunurtpky 11+4 haftalığım şehir hastanesi lale hanıma gidiyorum şunan için memnunum… kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum
aymus Arzunurtpky Şehir hastanesi evime çok yakın genelde de olumlu yorumlar okuyorum sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
Berrasirin Arzunurtpky randevuyu nasil buluyorsunuz surekli yani her ay ayni doktordan randevu bullunur mu
Beyzabyk aymus Teşekkür ederim 🌸bende 5 aylık hamileyken gelmiştim cenk beyi burdan bulmuştum 😊 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun sizede 🤍
Arzunurtpky Teşekkür ederim 😊 inşallah sizde iyi bir doktora denk gelirsiniz şehir hastanesi Zeliha ve sakine hanımıda öneriyorlar bilginize
Arzunurtpky Hergün kontrol ediyorum genelde saat 4 itibariyle açılıyor randevular bende bana uygun bi tarih bulana kadar kontrol ediyorum MHRS den
burcusami Doc dr mehmet aral atalay özel muayanesi var cok tecrubeli bilgili bi doktor, doğumu da doruk hayat jimer medicana pembe mavi de yaptırıyor