cherryqueen Kızlar merhaba, bugün ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Adetimden iki gün geçtiği halde çizgi gayet net gözüküyor. Yorumlara baktığımda daha silik şekilde olanlar vardı böyle olması normal mi? Erken yumurtlayacağım anlamına mı geliyor ? Bilmediğim için soruyorum. https://resimyukle.io/r/ECjuW5vq5G
ZeynepTC cherryqueen regli sonrası hemenmi başlıyorsun test için ¿ en koyu gördüğündemi yumurtlama olmuş oluyor ¿ biraz bilgi verebilirmisin rica etsem
cherryqueen denizmanzarasi Geçen ay boşuna 14. Günü beklemişim uygulamadan bakıp demekki erken yumurtlama oluyomuş 🤦🏼♀️
cherryqueen ZeynepTC Ben de ilk defa yapıyorum canım. Bazıları regl bittikten sonra daha geç yapıyomuş ama ben regl bitiminden 2 gün sonda yaptım. İki çizgide koyu olunca yumurtlama oluyo. Sanırım benim yumurtlamam yakın.
bejanne00 Hatta bu ara kasık ağrım göğüs hassasiyetim var bekliyordum koyu olmasını ama nafile dün yine böyleydi aynı resimde attığın gibi
cherryqueen denizmanzarasi 28 günde bir. 3 ay önce kürtaj oldum yumurtlama günlerim değişmiştir diye test alıp görmek istedim. Bu ay 3 gün erken adet oldum normalde günü gününe olurdum. O yüzden riske atmak istemedim
denizmanzarasi cherryqueen 28 günde olursanız 14.günde çatlamayı görmüş olmanız lazım ama her ay bu düzen değişebiliyor tabi ki🙏🏻