iscansedaomer Selam kızlar çarşamba günü beta 141 di bugün 252 olmuş iki katı olması gerekiyorken bu kadar olması normal dışı bir seviye mi ?
bebeklendik iscansedaomer 280 olması şart değil o civarlarda yükselmiş bazen böyle olabilir takipte kalın
MaBelle iscansedaomer aynı saatte mi verdiniz acaba? Aşırı bi düşüklük yok gibi ama bir sonrakine de bakılsa iyi olur. Benim doktorum en az 2 katı demişti ama yüzde 60 yeterli diyen de var. İnşallah yolunda gider içinizi ferah tutun 🤗
iscansedaomer bebeklendik takipte kalmam lazım evet pazar günü ve salı günü tekrar vereceğim inşallah çok yüksek çıkar ver kalp atışını duyarım 🙏🏻
iscansedaomer MaBelle aynı saat değil 1 saat geç verdim bugün. Bir de pazar vereceğim inşallah her şey düzenli ilerler çok strese giriyorum ya belli etmemeye çalışıyorum ama aşırı takıyprum kafama :(
MaBelle iscansedaomer iyi düşünün iyi olsun 🙏🏻 İnsanın elinde olan birşey değil, ben de aynı sizin gibi acabalarla bekledim. İlk değerim 10.52 idi 😊 yiyecek ekmeği varsa size gelecektir. ♥️
La_Liberte iscansedaomer iki katı olması gerekmiyor arkadaşların da dediği gibi %60 kadar artması da yeterli. içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla yükselir. Bu arada diğer postlarınızda kaset test negatif demişsiniz en son kaç gün önce yaptınız?
iscansedaomer La_Liberte kaset testleri 10 gün önceden yaptım adetime 10 gün vardı normal erken gebeliği de 3 gün vardı yaptığımda
La_Liberte iscansedaomer erkek gebelikte pozitif mi çıktı? İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız inanıyorum 🥰
iscansedaomer La_Liberte umarım alırım ya dualarınızda biz hamile kadınları da bulundurun ben hepimiz için dua ediyorum 🤲🏻
iscansedaomer La_Liberte aynen erken gebelikte pozitif çıktı hatta iki kere yaptım emin olmak için sonra hemen betama baktırdım veee bu şekilde ilerliyoruz :))
iscansedaomer MaBelle elbette öyle ama insan ister istemez düşünüyor kaybetmek istemiyorum koca bi boşluk okur benim için bu yüzden yüce rabbim hayırlısını verir en doğru şekilde en doğru zamanda 🥰🤲🏻
La_Liberte iscansedaomer çok çok sevindim daha da güzel ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰