eymeninannesi123 Bende salı günü gidicem ama çok heyecanlıyim acaba gösterimi ki bugün 15+0 olduk sabırsız ve heyecanlıyım benimle aynı olanlar naptınız öğrenebildiniz mi?🤗
Merve-0535 eymeninannesi123 16+2 haftayz. Dün öğrendim çok şükür. Kızımız oluyor ❤️🤲🏻🥰 sende öğrenirsin. Belli olmuştur bence. İlk kizimi 14+1 de öğrenmiştimm ❤️
Bsra19ogz eymeninannesi123 12.haftada tahmnde bulndu haftaya kontrlm var belki bu sefer netleşir 15+1 haftalığız 🥰
sinemkayaaa eymeninannesi123 ben 12+2de ögrendim doktor direk erkek dedi benim teyzemde 13 haftalıkken ogremdi aynı doktorda ama detayliyi bekliyorum emin olmak icin 16+6 yım😊
Tazeanne0134 sevgitekes kiz be 17+5 haftalık hamileyim haziran başı oluyor sen nasıl mayıs sonu oluyorsun eymeninannesi123 bize de 15+2 de kız olduğunu söyledi bakalım
Smyye1B 11ci hafta büyük ihtimal kız dedi doktorumuz şimdi 13 haftalığız 16cı hafta kontrolmüz var umarım kesinleşir meraktan ölücem 😍
Bsra19ogz Smyye1B insan çok merak ediyor değilmi elimden gelse eve bir ultrason makinesi alcam sürekli bakıcam yani😅😂
Unzisss Merhaba🙏🏻💐 Sizce bizim cinsiyetimiz ne? Tahmininiz var mı güzel anneler🥰 
sevgitekes Tazeanne0134 emin misin senin ilk doğumda öyle hesap geç çıkıyor benim şöyle günü belli sezaryen ilki o yüzden 22 29 Mayıs arası diye hesapladım
sevcem12 eymeninannesi123 Ben 12+2 de öğrendim geçen cumartesi, ikinci erkek geliyor 😂 bu defa kesin kız diyordum tutturamadım. Çok net gösterdi şüpheye mahal bırakmadı kerata. 30 haziran bitiş görünüor bu arada ama heralde haziran ortası doğar sezeryan olacağından
Sedefoznur eymeninannesi123 ben 14+3 üm 13 haftalıkken kontrolüm vardı daha erken tam emin olalım demişti doktorum 16 haftada kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum ❤️🥰