Leselis Serpil- çıkıntısı var kemik yapısı da erkek gibi benim yigenimin aynı ultrason fotoğrafı oda böyle tersti bence kesin erkek öğrenince yazarmisin ☺️
Serpil- Leselis kesinlikle yazıcam ayy inşallah gönlümden geçen erkek 2 kızım var Allahım sağlık versin öncelikle sağlıklı olsunlar da
Leselis Serpil- inşallah canim bende çok merakla bekliyorum senin bebisin cinsiyetini♥️ benimde bi kızım var şuan tekrar hamileyim benimde gönlümden erkek geciyor☺️
Sarayhelvasi BIR_SIYAH__HIAYESI63 merhaba benim de 13+1 ultrason görüntüsü sizce nedir? https://resimyukle.io/r/hSY27oUwLo
Serpil- Leselis Rabbim sağlıklı gönlümüzdekini nasip etsin 🙏 haftaya cuma gidicem kontrole o zaman kesin öğerenicem yazarım mutlaka Allah biliyor ya hep erkek geçiyor içimden 🤣
Sarayhelvasi Melekk12 evet bende nerden anladınız dedim siz de kemik yapısından dediniz.. doktorda belki öyle tahmin yaptı bilmiyorum ki 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Sarayhelvasi BIR_SIYAH__HIAYESI63 bakalım ne çıkacak gerçekten… 🤦🏻♀️ Doktor kıza benziyor demişti ama 2 hafta sonra belli olur demişti
Melekk12 Sarayhelvasi valla simdi nasil baktım direk pipiye benzer bisey dikkatimi çekti belki o zaman karışıklık olmuştur çok resim atılıyordu
Sarayhelvasi Melekk12 yarındı ama iptal oldu :( 25ine buldum a life diye bi hastaneden Ankara etimesgutta
Melekk12 Sarayhelvasi net bisey diceklerini sanmıyorum 18 den önce bisey diyemiyoruz dün doktor öyle dedi bana ama inşallah sana net bisey der