Gzm23 Hahhshdh o kadar haklısın ki neden bunlara kafa yoruyorsam bebek sağlıklı ise Gerisi boş hamileliğimin keyfini çıkartmaya bakayım 😍😍😃😃😃
Songulykilicc Ayın bitsin 6 ya gir bak nasıl çıkıyor 😍 benim birden bire çıktı 😂 hemde bayağı çok güzel görünüyor 😍
Gzm23 Fnen aynen öyle mesela geçende hastaneye gittim görümcem kilolu Ben zayıfım onu hamile sandılar bozuldum biraz görümcem de bozuldu kilosunu çok takıyor
Fnen Gzm23 ahaha güldüm valla 😂 çıkar çıkar elbet ☺️ Çıkan arkadaşlarımda bana özeniyor ne güzel rahat ediyorsun diye
Gzm23 Fnen sonra bfnde güldüm 😂valla bende şu an göbeği çıkanlara özeniyorum çıkınca inşallah pişman olmam 😂
Handeee2 Gzm23 daha ne istiyonn 😂 bende ilk karnım yok vs diyordum 6. Aydan sonra çıktı ama sırt ağrısı mahvediyor zaten bel ağrım vardı üstüne sırt eklendi 😒
Gzm23 Handeee2 valla Ben istiyorum ama karnı olanlar şikayetçi Karnım çıkarsa bende der miyim acaba nereden istedim diye 😂😂😂
Gzm23 Fatmsa orası öyle tabi ki ama dibimde iki tane görümce sürekli karnın küçük karnın küçük gına geldi
Altntp Gzm23 kımsenın ne dedıgını umursama ıyı olsunda bebek,bu bıde yapıylada alakalı olabılır bazıları sankı hıc hamıle degılmıs gıbı duruyor belkı iç karnın genıstır yada dıger aylarda birden cıkıverır
Gzm23 Altntp haklısın canım olabilir bakalım göreceğiz ama her şeyden önemlisi bebek sağlıklı olsun yeter
Suna0991 Busra2013 🥰 bence hamile gibi benimde böyle biz 22 ye girdik böyle olması inan çok gzl kendi kıyafetlerini giyebiliyosun 😊 iyice sismek ben hiç istememiştim dua etmiştim hareket edemezsen naparim diye çok şükür her seyi kendim yapıyorum minnet etmemek beni mutlu ediyor 😇