ozomom Herkese merhaba, Sakarya’da doğum yapacak annelerimiz doktor tecrübelerinize ihtiyacım var 29.haftadayım ve doktorumu değiştirmek istiyorum, hangi doktoru tavsiye edersiniz 🙏🏻
HAFIZZ ozomom Özel Beyhekim hastanesinde Sevilay bozkurta gidiyorum çok memnunum daha önce de ablam orda doğum yapmıştı oda memnun kaldı sakaryadan Kocaeli’ye evlendim ama nasipse doğum için sakarya ya doktoruma gelicem
Semanurkardesoglu ozomom merhaba bende 30 haftalık hamileyim özele Beyhekim hastahanesibe ertan çelik var ona gidiyorum aynı zamanda eşimin de ebesi oluyor kendileri😊😊çok memnunum devlet olarak da serdar çimene gidiyorum dogum için bence ikisi de çok ilgili alakalı doktorlar
Seyma_ck ozomom İlknur gezgin kuşçu kesinlikle çok memnunum ama çok hastası var şu an popüler olduğu için özelde olmasına rağmen bazen istediğim güne randevu bulamadığım bile oldu.Bunlar sizin için sorun olmazsa tavsiye ederim.Medar Hastanesinde
aley_ckmk24 ozomom ben özele gittim Turgay şenen e ama doğumu devlette yaptım. Doktorumdan çok memnunum ilgi alaka süperdi. Tavsiye ederim 😊
Kuzusununanasi Reyhan kaplan hafızoğlu cok iyi demişlerdi bana adatıptaydı muayene açtı. Şehir değiştirdiğim icin doktor değiştirmek zorunda kaldım. Çok memnundum yoksa.
aley_ckmk24 bsnrd evet sürekli k8ntrol ediyorlardı. Açılmaya vs. Ama ben zorunlu sezeryan olduğum için doğum anında nasıllar bilemem 😊