Fi_liz Merhaba, bugün doktor kontrolünde bebeği göremediği için gelişimi durmuş haftaya kürtaj dedi .7+6 yani 8. Haftadayım yolk saç var bugün gördük ne yapmalıyım bilmiyorum.
ilaydaelcinn_1 Fi_liz Allah’tan Ümit kesilmez canım benim öyle birşey varsa da rabbim hayra çevirsin yüzünü güldürsün inşallah bebeğin seninledir ve senden ayrılmaz ❤️🥲🤲🏻
gunesligun Fi_liz büyük ihtimalle oluşmayacktr artık. Yine de tedbr amaçlo başka doktora da gidin. Korkmayın bende kürtaj oldm. Olabliyr böyle şeyler
Fi_liz Seda5885 bir hafta sonra Perşembe günü tekrar bakacak ona göre bi hafta daha süre isteyebilirim o zaman
Fi_liz Cnsllll Bugün yolk ve saç gözüktü bunun sonunda bebek olması gerekiyordu ama olmamış dedi gelişimi durmuş gebeliğin dedi haftaya tekrar bakacak kürtaj öncesi ama aklınızda bi şey kalmasın diye bakacağım yoksa bi şey olacağından değil dedi bekliycem şimdi bi hafta daha bakalım ne olacak.
Nezihe08 @Fi_liz bende 6+1 deyim görünmedi bebek erken dedi ama kızımda kalp atışını bile görmüştüm sizin kaçıncı gebeliğiniz
Fi_liz Nezihe08 2. Gebelik benim de normalde bu haftada kalp atışı ve bebekte gözükmesi gerek ama ben de bu hafta sadece yolk ve saç gözüktü
Fi_liz Nezihe08 bu perşembe günü gideceğim son kez tekrar bakacak sadece bizim içimiz rahat etsin diye sonra alacak
Rabia04_09 Fi_liz biraz daha bekle bana ilk öyle demişlerdi 8. Haftadan sonra bebek gözüktü yolk varsa Allah’ın izniyle oluşur bebek geç döllenmeden kaynaklı yavaş ilerliyor olabilir bende de öyle oldu