kcnr Hanımlar hemşireye doğumdan snra ilk giydirmesi için 5li hastane çıkışı içerisine iç zıbın mı vereceksiniz normal alttan veya yandan çııtçıtlı zıbın mı?
aysemnur06 kcnr acaba verdiklerimizin hepsini mi giydiriyorlar fazla deyip gönderdikleri kıyafet oluyor mu 🙄
SerraveAnnesii kcnr Ben iç zıbın vericem bebekken annem göbek bağım düşene kadar bana iç zıbın giydirmiş daha rahat oluyormuş 😂 annemin tecrübesine dayanarak göbek bağı düşene kadar iç zıbın tercih edicem. Sonra normal alttan bağlamalılara geçerim 😇
BIR_SIYAH__HIAYESI63 kcnr hemsire mi giydiriyor sizde doğuma gelen annen ablan ve gorumceni çağırıp onlar geli giydiriyor bizde oyle
kcnr kedilianneee hadi ya göbek bağı beni düşündürüyorda ne yapsam bilemedim hem yandan hem alttan çıtçıtlı yenidoğan zıbından aldım ama göbeğine yine sürter diye düşünüyorum ikili ince iç zıhın atletlerden versem üzerine 5liyi giydirirler ama iç zıbınların altıda var pijaması onuda vermelimi
kcnr SerraveAnnesii annem banada iç zıbın koy dedi ama iç zıbının birde altı var incecik onda vermek gerekiyor mu birde hastane çıkışı onların üzerine giydirebilirlermi bilmiyorum nasıl oluyo
kedilianneee kcnr altının pijaması varsa onu da koy çünkü hava soğuk. Giydirmezlerse de geri verirler zaten. Biz ameliyattan çıkınca altına pijama gibi almıştım onu giydirdik üşümesin diye
SerraveAnnesii kcnr Benim iç zıbınların neden altı yok acaba 😂 bence üstüne kıyafet giydirilir ya eskiden de genelde öyle kullanıyorlarmış en azından göbek bağı düşene kadar kullanılır sonra normal çıtçıtlıya geçerim diye düşünüyorum
kcnr BIR_SIYAH__HIAYESI63 canım ilk doğumhanede doğurduktan sınra hemşire veya ebe yıkayıp çocuğu giydiyor ya ondan bahsediyorum odaya çıkınca bebeği emzirip kendine gelince ne istersen kime istersen giydirtirsin ama içine iç zıbın mı normal zıbın mı giydirilmeli onu soruyorum
Deletedmom_33 kcnr ben alttan çıtçıtlı zıbın vereceğim 5 li takım. 10luyu çıkarken veya evde yikadigimda giydiririrm
papatya-123 Ben direk çıtçıtlı zıbın koydum. Göbek bağı o kadar hassas mı ki? Düşünmemiştim bu açıdan. Bir tane zıbın rahatsız edecekse normal üstü de rahatsız eder o zaman 🤔 bana mantıklı gelmedi