Nisann26 123ozgee Ben de sizin gibi düşünüyorum.. Kendisi hiç yemeyip bebeği 3500 kg dan fazla doğanlar var 💁♀️💁♀️ Bence de o şekilde
Nisann26 Fk2 Evet haklısınız, bence de genetik faktörler önemli.. Sağlıklı olsunlar İnşaAllah ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz, geri kalanı artık nasip..
Anneblogu Nisann26 canım maalesef aynı durumdayız bende naptiysam kilo aldıramadim doktoruma sordum çocuk alabileceği kiloyu alır dedi sen ne yersen ye ceviz muz süt kaşar fıstık fındık herşeyi tukketim ama gel gör ki 39.haftamdayim bugün gittim 2.890 Gr
Nisann26 Anneblogu Kesinlikle çok haklısınız, bazen genetik faktörler daha ağır basıyor. Ya da bebeğin alabileceği bi kg kapasitesi oluyor, insan ne yaparsa yapsın onun önüne geçemiyor. O yüzden bizim isteyeceğimiz şey sağlıklı olmaları 💁♀️💁♀️
Livakaya29 Nisann26 sakin ol canım ilk önce sağlığı yerinde olması ben ilk bebeğimi 2500 kilo doğurdum gayet sağlıklıydi çok şükür 🤗
Nisann26 Livakaya29 Çok sevindim, Rabb’im hayırlı, sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin canım 😊🙏 Aslında mesele 3 kg doğması değil sadece 2 haftada 150 gram almış olmasına üzüldüm yoksa sağlıklı olması önceliğim elbette 😊
Beyzapp Nisann26 üzülmeyin benimde plesanta yaslanmam var bebeğim 37 de 2900 kilo dedi ama ben o kadar bile olduğunu düşünmüyorum karın çevresi geriden gidiyor doktorUm minyon bir bebek olacağını söyledi zaten bende eşimde minyonuz önemli olan sağlıklı olsunlar 🤗
Nisann26 Beyzapp Önceliğimiz elbette sağlıklı olması.. Hayırlısı ile gelsinler İnşaAllah 😊 Benim meselem aslında hiçbir sorun yokken iki haftada 150 gram almasına üzüldüm, diğer türlü zaten sağlıklı olsunlar yeter ki 😊🙏
Gizemkocar Nisann26 yani şuan ben de hamileyim ve bazen akranlarimiza gore eksik cikiyor boyu kilosu ama kafaya takip stres yapmak biseye çare olmuyorsa boşuna oluyor diyorm
Nisann26 Gizemkocar Mesele birileri ile kıyaslamak değil aslında benim söylemek istediğim doktorum bi sorun yok dedi ama kilo alımı az olmuş, ben kendimden kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden tavsiye istedim aslında. Yoksa kafaya insan ister istemez takıyor. Benim ilk gebeliğim olduğu için ve tüp bebek olduğu için diğer annelere göre daha hassasım 💁♀️
Mukaddesdvc Nisann26 herkes kaşar muz ye demişş vallahi asıl kilo yapan ney söyleyimmi sana makarnaaa🤣🤣bol bol ye benim ablam 9 ay kustu sadece makarna yerdi cocugu 4 bucuk kilo doğdu vallahi hiç unutmam o yüzden simdi bana makarna yee dior😂ama canım pek istemiyor
Nisann26 Mukaddesdvc Bacım ben her gün makarna yesem ölürüm 🤣 Hiç aram yok ama son 10 gün kaldığı için deneyeceğim ara sıra bakalım 🤣😊🥰
Mirena Mukaddesdvc ben de sadece makarna yedim yoğurtla ama gebelik şekerimde vardı bebiş 4kilo doğdu
Mukaddesdvc Nisann26 bende bu arada 5 ocak sezeryan günüm 3150 kilosuda canım istemesede makarna yemeye devam😅
Nisann26 emineceran İnşaAllah canım 🙏💜 Hayırlısı ile sağlıkla İnşaAllah.. Kilo takıntım yok ama insan pskilojisi işte diyorum neden kilo almıyor ya da neden zayıf gibisinden 💁♀️
2022melisa Nisann26 bence moral önemli birde güzel beslenmelisin ben 37 haftada iken 2 hafta geri idi hastanede yatıyordum yiyemiyordum sıkılmıştım yemeklerden 4 gün eve cıktım sonra doğuma gittim şaşırdılar 4 günde700 gram kadar almıştı bebeğim 2900dogdu şimdi 3 yaşında şükür iyi