BlueSkyy Aşıyı olurken sorun yoktu iğne çıktıktan sonra feci bir yanma eşliğinde ağrı geldi kolum sızlayıp duruyor. Bi yandan da çok üşüyorum termal tayt, pijama battaniye olmasına rağmen 😮💨 nasıl geçer bu ağrı 🤒
Beyzan738 BlueSkyy bende oleydm canm normal gayet üç gün üstüne yatamadım dokunamadim sızladı içinde iğne var gbi.. geçiyor sonra
ozge07070 BlueSkyy benimde ilkinde kol ağrısı oldu 3 gün bide ilk gün biraz halsizlik ama. Çarşamba günü 2. Dozumu oldum halsizlikte olmadı kolda ağrıda
K-Kazan Benim ilk dozda hiç ağrım sızım olmadı pazartesi 2. Doz olcam bilmiyorum nasıl olur. Bebeğimin hareketlerinde de değişiklik olmadı gayet hareketli maşallah
BlueSkyy K-Kazan ben bekarken 2 doz yaptırmışım bu 2-3 sene içerisinde yaptırdığım 3. Doz olmuş öyle dedi hemşire o yüzden ağır oldu galiba
K-Kazan BlueSkyy Geçmiş olsun . Bende çok korkuyorum her aşıda ağrı sızı olursa diye. Sen yarısını tamamlamışsın 2 doz daha yaptırısan ömür boyu koruyuculuğu oluyormuş 5 dozda. Bakalım nasıl olacak
kzbny0lc BlueSkyy Benim 2 dozu da 1 hafta ağrıdı Allah kolaylık versin kolunuzu olabildigince az kullanin bi de üstüne yatmayın baska yapacak bişey yok 😇🙊
K-Kazan Teşekkür ederim Rabbim cümlemize kolaylık versin sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalımda napalım canları sağolsun