Minik1Civciv Eslemmiraaa çıkıntı yok dedi ama görsem söylerdim dedi söylememezlik yapmam net olarak 15/16 haftalarda netleşir dedi sırtının ölçümünü alamadı haftaya bir daha gidicem belki bir daha söyler
Nebyaa esmanurky belli değil değildir cinsiyet oluşmuş ama doktor görmemiştir çünkü cinsiyet oluşuyor o zamanlarda
Handannn35 12de erkek derse inanın kız derse inanmayın benim başıma 16da geldi kız dedi 20de erkk dedi ondan beridr bi dha olrsa asla 20den evel inanmm dedm şmdi gene hamileyim 12haftalğm söylese bile inanmam
aselkiz ftmnr_ oğlumdan hamileyken 11 haftalıkken doktorum erkek baby geliyo demişti öylede oldu. Kızımdada 12 haftada 2 li taramada tıp dilinde bişi diyerek kıza benziyo dedi çok şükür değişmesse hala kız perşembeye detaylı ultrosunum var kesinleşir 🤗
nurrr_35 Eslemmiraaa aselkiz benimde oğlumu 2 Li tarama da 12+0 olduğumuzda gördü doktor aynı doktor şimdi ki 2. Bebeğimin taramasında kız dedi bende heyecanla bekliyorum sonucu değişir mi değişmez mi diye 😬
nurrr_35 sessizizleyici babada 12+0 da perinatolog baktı %95 kız dedi değişir mi acaba diye düşünüyorum 🤔
aselkiz nurrr_35 inşallah değişmez minnoşlarımız ya benim 2 gün kaldı detaylıya sabırsızlıkla bekliyorum tabi başta sağlıklı olsun bebiş gerisini de gönlüme göre olsun 🤭
aselkiz nurrr_35 20+3 üm şimdi 20+5 te detaylıya girecem. İnşallah güzel sonuçlarla ayrılırım detaylıdan🤲🏻🌸
zeynepp1 ftmnr_ net değil ama ihtimalini ögrenirsiniz erkekse doktor hemen söylet zaten kızsa biraz daha bekliyor kızdada erkekdede çıkıntı oluyor erkeklerde dha belirgin bende 12 de erkeğe benzyor dedi çıkıntıyı gösterdi 16 net erkek dedi
Rabiabsra9 Bana çok erken dedi cinseyeti için tam 12 haftaya yeni girdik nk ve bk degerleri sizde kaç çıktı