ftmnr_ Ptesi 12 haftalık oluyoruz. İkili test için doktora gideceğiz. Cinsiyeti öğrenir miyiz daha erken mi ❤️ benimle aynı hafta hafta olup cinsiyeti belli olan var mı 🥰 çokca meraklı heyecanlıyım 💫
Rezan_korkmaz ftmnr_ bana ikili taramada erkek olduğunu söyledi doktorum 16 haftada ise yok yok bebiş kız dedi yanılma payı yüksek olduğu pekte ciddiye almayın bence🙄😀😀
Bernisbuse ftmnr_ ikili testte kız dediler 14.haftada kız dediler 17 de erkek olduğunu öğrendik :) 12 biraz erken oluyor sanırım :)
elfferdgn Bizde 12. Haftadayiz 🙈 pazartesi doktora gidicez doktor 12. Haftada gel belki cinsiyetini öğreniriz dedi ❤️🙈
Ceren_akbay Ay inşallah öğrenilir ♥️ çünkü benimde ikili taramam var birdahaki hafta banada sürpriz olur cinsiyeti öğrenirsem🥰
ftmnr_ Nebyaa yaa geçen hafta gittik biz tahminim var ama söylemem doğru olmaz haftaya söyleyim dedi. Bakalım inşallah belli olur ☺️ bi de bu haftalarda söylenince ileriki haftalarda değişebiliyormuş diye duydum
Rezan_korkmaz ftmnr_ Tabiki 12 haftalıkken erkek ve kız bebek aynı görünümde olur o yüzden yanlış tahminde bulunma ihtimali yüksektir en sağlıklısı 16 haftdan sonra öğrenmek 🤗
Fasulyem2 ftmnr_ yanılma payı oluyomuş ama Benim 12 de erkek dedi değişmedi pozisyon net belliydi bizde 12 de bile pipi netti. İnsallah sizde de bacak arasını tam açarsa %90 değişmez bence☺️
Rezan_korkmaz Fasulyem2 Bende ikili taramada pipi gördüm ama 16 haftalıkken kayboldu pipimiz🙄😀😀😀 özele gittim kız dedi 🤔