Brasvg belmayamac 23. Aralikta yaptim 430 çıktı 🤗 ikiz bekliyorduk ama fazlasida var galiba 😁 usg de göreceğiz 😁😁
Angels21 belmayamac transfer ederken doktorumada sordum 7. Günde de belli olur dedi size niye o kadar uzun gün verdi ki 10 günde belli olur aslında
Brasvg belmayamac insAllah stresi ve belirti aramayı bırakmanızı tavsiye ederim kızlar. Birde afet sancısına benzer ağrılar bende yaşadım hatta dedim ki olmadı galiba adet olacağım ama çok şükür korktuğum yete uğratmadi Rabbim 🤗
belmayamac Angels21 Ay ne bileyim sordum hatta 1 ocakta testimi yaptırsam çıkar mı diye. Çıkar ama 2 gün sonra tekrar yapman gerekir dedi. Resmen günler geçmiyor
belmayamac Angels21 Canım senin şu anda kasık ve bel ağrın var mı? Benim inanılmaz ağrılarım var aynı adet olacakmışım gibi. Hatta kasık ağrım sol bacağıma vuruyor.
Angels21 belmayamac aşırı ağrım yok ama ara ara oluyor kasığımda batma falan oluyor birde ben transferden beri idrare de sık çıkmaya başladım bilmiyorum ya benim bu 3. Denemem birde çok üzülürüm olmazsa 😔
belmayamac Angels21 Ben de çok su içtiğim için idrara da çok çıkıyorum ama kasık ağrım baya var. Senin diğer denemelerinde hiç tutmadı mı yoksa kimyasal falan mıydı
belmayamac Brasvg Herkes hamilelik belirtisi ile adet sancısı karışabiliyor diyor ama ben yine de tedirginim tutmadı mı acaba diye. Evet aslında dediğiniz gibi hiç düşünmeden günleri bitirmek lazım ama 3,5 senedir beklediğim için kolay olmuyor düşünmemek 😣
Angels21 belmayamac hiç tutmadı benim eş faktörlü azosperm eşim 2 sini Konya’da denedik ordan memnun kalmadım şimdi Kayseri’de denedik bakalım
Angels21 Brasvg doktorum da 7. Gün çıkar dedi hatta doktorumun sayfasında 5. Gün yaptıranların bile çıkmış 8. Gün idrar testinde çıkanlar da var 8. Gün idrar testinde çıkıyorsa 7. Gün kanda hayli hayli çıkar diye düşündüm
Brasvg belmayamac bizim de öyle 5. Yılımız iki yıldır hastaneler 1 kayıp 3. Deneme çok şükür. Kuranı Kerim okuyun tavsiyemdir meal okuyun faydasını göreceksiniz 🥰
Brasvg Angels21 en az 9. Gün test yapmalısın o zaman canım erkenden yapip kendini üzme psikoloji çok önemli o kadar sabrediyoruz iki gün daha sabret bence
Ymn3535 Herkese merhaba bende 28 aralıkta sonucumu alıcam nasipse ama ben 8.gün dayanamayıp idrar testi yaptım ve 2.çizgiyi silikte olsa gördüm şükür ama kan testi vermeden keseleri görmeden hala emin olamıyorum daha önce negatif tedavilerim var malesef