ayseegell _ezo Sırt ağrısı, bel ağrısı, kaburga ağrısı, kalça kemiklerime varıncaya kadar ağrıyor.😕 38+5
Elifinannesi_ _ezo sırt , bel , kasık ve vajina içi çok sızlıyor. Ağrılar başladı düzensiz oluyor maalesef 🤦🏻♀️
Sblut23 _ezo ben 30 haftadan 36 haftaya kadar sırt ağrısı çektim çok fena.. bebeğim 36 haftadan sonra doğum pozisyonu aldı rahatladım kalmadı sırt ağrısı falan şimdi 38 haftalık oldum bir sıkıntı olmazsa pazartesi doğumum olacak inşallah
Merveacisu06 Elifinannesi_ aynen benim de öyle ben bi de dün burda bi postta okumuştum sıcak suya oturup sonra da squat yapınca açılma oluyormuş dün onu denedim duştan çıktım squat yaptım kasıklarım ağrımaya başladı sabah da bel ağrısıyla uyandım şimdi de yürüyüşe çıkacağım bakalım
Merveacisu06 Helpmee yok o kadar olmuyor sadece karnım sertleşiyor bazen nefes almakta zorlanıyorum ama kasılınca
Reyrey1628 _ezo sırt ağrısı yaşıyorum ayrıca birde uyandığımda kalkmaya çalıştığımda bacak aramdaki kemikler çıtırdıyor bi doğursaydık iyiydi😌
Elifinannesi_ Merveacisu06 Bende bi yürüyüşe çıkmak istiyorum şimdi baya kasıklarım ağrıyor . Baya zor ya bi doğursak da rahatlasak artık 🤭
Elifinannesi_ Merveacisu06 Gece çok hareketli canım gündüz biraz daha sakin. Kasılmam çok oluyor karnım çok sert
Merveacisu06 Elifinannesi_ benim gece gündüz 3 gündür çok hareketli 2 gündür de kasılmam çok fazla bugün de bel ağrısı hafif de ara ara kasık ağrısı oluyor senin tahmini doğum tarihin ne