biranne3cocuk Merhabalar, Bolu Kadın doğun hastanesinde sezeryan olup memnun kalanlar var mı acaba? Varsa ameliyatını hangi doktor yaptı?
Melek1478 biranne3cocuk merhaba bende bu hastaneye gidiyorum. Genelde Bekir Bey ve Bülent Beyi begeniyorlar ama ikisinede randevu yok. Bekir bey suan da gorevde de degil
biranne3cocuk Melek1478 evet Bekir bey çok iyi bir doktor ama yok dediğiniz gibi sıra almakta problem.. Bende devlette Yıldırım beye gidiyorum. Özelde de Ömür beye gidiyorum doğum konusunda devlet mi özel mi kararsız kaldım.
Melek1478 biranne3cocuk devlette bende yildirim beye gittim baya özelde iki defa cevdet beye gittim cok ilgili tavsiye ederim. Sezeryan ile normal doguma takipli hasta oldugum icin 5200 fiyat verdiler
biranne3cocuk Melek1478 30+4 şuanda.. Takipli olmasanızda aynı fiyat şuanda Yılbaşı sonrası Çağsu ve Fatma Hatunda sezeryan ücreti 5250 TL olmuş. Sadece şuanda 35 hafta ve sonrası için fiyat 4000 TL imiş. Siz kaçıncı haftadasınız sizinde mi Sezeryan?
biranne3cocuk Melek1478 inmezler ama sizin haftanıza Melek1478 Çağsuda geçen hafta 34.haftada olan birisine bu hafta peşin ödeme yaparsanız fiyat 4000 TL olur demişler isterseniz bir sorup öğrenin en azında daha uygun olmuş olur.