Eteby Teyzoşlar prensesim 130 Gr ve 14 santim sizinkiler nasıl sanciniz oluyormu bebişim sağlıklı ama eşinde kanama alanı varmış progestan kullanıyoruz başına gelen varmı
miyopmom Eteby benim ilk baslarda vardi kanama alanim 16+3 um. En son 3 hafta once gittim kontrole ozledim bende insAllah her sey yolundadir hareketlerini hissediyor muyum henuz emin degilim
Merve-0535 Eteby bizde 16+2 haftayz 🥰❤️ dün kontrolüm vardı. Cinsiyet öğrendim ❤️ prensesimiz oluyor😂❤️🤰🥰 14 cm, 157 gramdi bebism 🥰❤️
Eteby miyopmom kanama alanı plesentada miydi herhangibisey kullandınız mı b nim 3. Ama hala hissetmiyorum 😁😁👶🏼🤰
miyopmom Eteby benimde 2. Bende ki kanama alani kese disindaydi, yurt disinda mecbur olmadikca ilac vermiyolar 🤦🏻♀️
Eteby miyopmom 9 haftaya kadar kesede vardı bizimde normal kanama şeklinde attık onu 2 hafta sürdü şimdi plesentada olması biraz daha riskliymis sonuç olarak bebek ordan beslendiği için geçen haftaya göre biraz daha küçülmüş dedi ama ben aşırı takıntılı biriyim her gün rüyalarıma giriyor
miyopmom Eteby ah hamilelik cok zor gercekten insAllah bi an once gecer en azindan size ilac veriyolar mutlaka kullanin faydasini goreceksiniz insAllah 🤲🏻
glsmwm_ Bende 16+4üm ilk başlarda benim de eşinde hafif kanama görmüştü ama 12.haftada bıraktım. Eğer vajinal alıyorsan etkisi hemen görülüyor geçer endişelenme canım.. Sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi 🤲🏼
Eteby glsmwm_ Evet vajinal kullan dedi geçen hafta vermedi bugün baktığında başlayalım dedi inşallah çabucak geçer amin cümlemiz sağlıkla kavuşalim inşallah 🥰🥰❤️
glsmwm_ Eteby vajinal hemen etki ediyor 🌼 bende bu oğlumu 14. haftada öğrendim ama abisi göstermemişti kendini ayrıntılı ultrasonda öğrendik 😅