Meldaa55 Allahneverdiysee muz kasar ve ceviz bence son ayimda doktorum bunlari kesmemis soylemisti bebegim 3700 dogdu 4 gececek yoksa demisti
miranbeyinmothersi Allahneverdiysee ben sana gün gün ve gram gram bilgi bereyim canım. 27+2 haftada gittiğimde bebeğim 1050 gramdı. Bu zamana kadar beslenmem hep aynı olmasına rağmen şekerim sınır olduğından hiç yemezdim. Muz canım çekti ve 29+3 haftaya kadar günde bazen bir bazen iki günde 1 yedim. 1638 gram olmuştu ve tam 2 hafta dolmadan 600 gram olmuştu. Gene muz yedim ve en son 30+1 doktora gittim 2010 gram olmuş bu sefer haftası dolmadan 400 grama yakın almış . Ben zaten ekmek yemiyorum hiç yada çok nadir o yüzden hamurişi vs vs yemiyorum muzun aldığını düşünüyorum. Sık sık hastaneye gitme nedenim ise riskimden dolayı çok şükür herşey yolunda 32 tekrar kontrolüm var doktor böyle giderse rahat 3500 geçecek bu bebek dedi
sanis Ben 14+5 haftalığım cnm kusmam pek olmadı ama iştahımda hic yok bazen yedigim yemeklere bile tiskintim başladı hic yiyemiyorum birseý ama genelde sabahlari kaşarlı tost yiyorum ve muaneye ne zaman gitsem doktor massallah kilosu gelisimi cok iyi iyi bakiyorsun diyor ama bilmiyorki birsey yiyemiyorum et bile yemem düşün agzima sürmem sadece kaşar peynirin demekki etkisi oluyor :)
Nnurdan Birazda yapı ve genetik sanırım kimisi nekadar dikkatli besleniyor bebek kilo almıyor, kimisi hiç dikkat etmiyor bebek önde gidiyor, burda çok duyuyorum.Sanırım takılmamak lazım kiloya bebeğimiz sağlıklı olsunlarda
kizannesi_1004 Nnurdan biraz değil kesinlikle yapısal bence 🤣 neler yemiyorum ki her gün mutlaka muz kahvaltıda kaşar peyniri yumurtam eksik olmaz fındık kuru üzüm avokado bal pekmez süt vs ama yok bana mısın demiyor kızım almıyor kilo 37+5te 2600-2700 civarı dedi doktorum üzülüyorum ama elimden hiiçbir şey gelmiyor
mtl3005 Bu konuda spesifik bi örnek olabilirim sanırım 😄 İlk hamileliğimde doktorumun önerisiyle hergün 3 kase yoğurt 2-3 bardak süt içtim ceviz badem fındık yedim gece kalkıp süt içer yine ceviz badem falan yerdim.Muzu da hakeza öyle çok yerdim meyveyi yani genel olarak çok yerdim.Oğlum 38+6 da 2960 gram 49 cm doğdu.He belki ona değil ama bana yaradı galiba yediklerim saçlarım çok dökülürdü hamileyken hiç dökülmedi çok güzel oldu 🤣😂
Meldaa55 MrsMavis kahvaltida bol bol kasar peyniri yiyordum her gun gun icerisinde de 2 tane falan muz yiyordum cevizi cayin yaninda falan ya da gun icerisinde elime alip oyle yiyordum
miranbeyinmothersi Allahneverdiysee miden falan bulanmıyorsa acil tabsiyem allahtan ben çok seviyorum ama korkuyorum