G_M_Z Imasleeper Ümraniye santral de Erbil Çakar var aşırı memnun kaldım canım ben🥰çok bilgili ve de ilgili biri kendisi🥰 eşinle beraber giriyorsun içeri her anı birlikte yaşıyorsunuz 🥰 CD vermiyor fakat renkliye geçtiğinde video çekmenize izin veriyor Erbil bey🥰 hatta benim oğlum yüzünü göstermemekte ısrar etti diretti 😅 ama Erbil bey de inat etti göreceğiz diye sağolsun uğraştı ve sonunda aldık yüzünün fotoğrafını🥰 çok detaylı inceliyor önce olması gereken ölçümleri daha sonra bebeğin ölçümlerini söyleyerek sizi bilgilendiriyor 🥰 ben toplamda 50 dk içeride kaldım o kadar söyleyeyim🥰 fiyatı da gayet uygun ben gittiğimde 320 nakit 380 karttı şu an 380 nakit 420 kart. Ben de normalde Çamlıca Medipol e gidiyorum ama şahsen o kadar parayı vermek gereksiz geldi yani aynı kalitede ilgide başka bir yer bulmuşken
Imasleeper Elzey rica etsem adres verir misin? İnternette bulamadım zeynep kamildeki başka bir doktor çıkıyor
Elzey Imasleeper ümraniye medicana hastanesi karsısı sibel açıkalın muayenesinde çarşı metronun hemen karsısında kalıyor
Melisagncm Imasleeper Zeynep kamil doktoru zaten ben geçen hafta onda yaptırdim hem çok uygun hemde aşırı memnun kalıyorsun tek tek anlatıyor size ☺️ Ümraniye santral metro durağının tam karşısında muayenanesi
Gamzeyasarr Melisagncm bende yarın kendisine gideceğim aç tok farkediyor mu acaba içeriye eşi alıyor mu kaç dk sürdü renkle foto veriyor mu 🙈
ebrusagkol EsengulC Bugün görüştüm bende Maltepe tıp ile,yılbaşından sonra zam gelecek ve ne kadar geleceği belli değil dediler,randevusuz bakıyorlarmış, Kaynarca da Cihan tıp merkezine aldım randevu orası da 350ye bakıyormuş
EsengulC Imasleeper evet baya inceled anlattı iyiydi gayet 25 dakika falan sürdü resim cd rapor verdiler
Imasleeper G_M_Z ya bende ona randevu aldım almasına ama doktoruma bilgi vermem lazım bebeğim hakkında cd vermiyorsa nasıl bilgi veriyoruz doktora bi kağıt veriyorlar mı? İkili ve üçlü testi yaptırmadım çünkü bebeğim hakkında detaylı ultrason bilgileri istedi kesinlikle
Adviye_0z Dr.Zeki Şahinoğlu uzman perinatolog ☑ Bağdat caddesinde yeri ve Anadolu yakasında işinin ennn iyisi diyebilirim. çok detaylı inceleyerek ve açıklayarak anlatıyor. 600 tl idi 5 ay ay evvelki fiyatı. Çok tavsiye
Vldnkrl Imasleeper Dr zeki şahinoğlu Kadıköy fetus. ben memnun kaldım baya 2 kez gittim ikisinde de 600 TL nakite 550 oldu
ebrusagkol Imasleeper CD şeklinde mi bilmiyorum ama tabi ki bir rapor veriyorlar kendi doktorumuza göstermek için
G_M_Z Imasleeper rapor veriyor canım 🥰 zaten doktorun da raporunu istiyor 🥰 cd genelde anne baba için