Ozgeyuce46 Yine sormak istiyorum c.life sipariş ettim geldik işte söylüyorum ilk adet başladı 3 gün sonra macunu yedim 1,2 gün filan bırakıp sonra devam ettim 15 gün oldu , macunu bırakıp mıyım yardım edermisin şuan değişik anlamadım şunu güzel yazar misin
Merve-0535 Ozgeyuce46 bildiğim adetin ilk günü başlanıyor. Sabah akşam aç karnına yeniyor . Yumurtlamaya kadar . Oda ortalama adetin ortasına geliyor. Sayfasına mesaj atın bilgilendirme oluyor. Yada gönderdikleri kağıtta yazıyor
Ozgeyuce46 Merve-0535 yumurtlama günü macunu bırakıp mıyım o ne diyor anlamadım addederseniz ben engelliyim
Merve-0535 Ozgeyuce46 aynen yumurtlama zamanı bırak diyor. Adet olana kadar yemeyeceksinz. Adet olursanız yine başlıyorsunuz. Olmasanz da test yapıp. Hamile değilseniz başlayın diyor. Kusura bakmasınz. Ne engeli canım
Ozgeyuce46 Merve-0535 tamam şimdi anladım yumurtlama gününe ovuslasyon gibi bırakıyorum sağolun öyle mi şimdi anladım sağolun ben işitme engelliyim sadece duymuyorum sanki normal konuşuyorum neler yazıyorlar anlamıyorum cümleyi farkı 😐
Merve-0535 Ozgeyuce46 anladm canım. Rabb’im sağlık versin ❤️ Aynen yumurtlama yani ovulasyon gününü görünce bırakıyoruz. Adet olana kadar yemiyorsn. Adet olursan yine başlıyorsun. Yine yumurtlama zamanına kadar yiyorsun Olmadıysn gebelik testi yapıyorsun. İnşallah pozitif olur. Olmasa yemeye devam ediyosn. Benim bildiğim böyle 🥰 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🤲🏻❤️
Ozgeyuce46 Merve-0535 Çok şükür Elhamdülillah şimdi anladım sen iyiki varsın güzel yazmış anlıyorum demekki rahatladım Allah razı olsun inşallah Dua olsun bebeğine mucize olsun yarabbim ver Amin seninle olsun canım 😊🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤟🏻
Merve-0535 Ozgeyuce46 Amin canım benim ❤️🥰🤲🏻 Allah razı olsun duaların için. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı şekilde tattırsın bebek inşallah 🤲🏻❤️
Umutluanne1 Ozgeyuce46 fiyatı da iyiymiş . Tüp bebek surecindeyim doktoruma danisacagim güzel şeyler söylerse alırım tabiki denemekten zarar gelmez
Ozgeyuce46 Umutluanne1 tüp bebek tedavi yaşadım denemedik yine clife başladım inşallah bebeğine olur nasip eyle Amin Amin sana da 🤲🏻