dml33 bsnrd 6 ay koltuk altı kullandm büyüyünce istemiolar oni soğuk gelio galina sonra temassiz aldm trendyoldn hep çıkan varya xs mı ne markasi fiyatida uygundu güzelde doğru olcuyo
merakliblog bsnrd pangao diye bi marka aldım hem kulakiçi hem temassız ölçümü var yüzey falan da ölçüyor. Doğru çıktı benim aldığım, koltukaltında durmuyorlarmış o kadar süre sadece braun 2 snde ölçüyormuş ama pahalı
bsnrd dml33 ya evet çok seçenek var yormpara baktm kafam karıştı bende temassız istyrm aynen çok sağolun🙂
dml33 bsnrd bi ara fenomenler falan hep tanitiodu ınstagramda görmüşsünüzdür uygunduda hediye çekiyle falan 40 tl ye almistm memnunm diğeriyle karşılaştırdm aynı cikio
F1903 https://www.e-bebek.com/baby-plus-temassiz-infrared-ates-olcer-p-byp-dt8836/ E bebegin markasi fiyatida uygun oglum 3 yasna giricek hicbi sorun yasamadik memnunum tavsiye ederim 😊
denizvebulut bsnrd Uzaktan, kulaktan, bilmem kaç çeşit koltuk altı denemiş olarak kesinlikle braun prt 2000 koltuk altı ateş ölçer den memnun kaldığını soyleyebilirim. Hem kısa sürede ölçüm yapıyor hemde diğerlerine nazaran neredeyse hiç yanilmiyor.
Ssultannnnn bsnrd weewell alindan olcerden aldim ablamda vardi cok memnun 4 yildir hala kullaniyo bende aynisini aldim korona ciktiginda fiyati ucmustu 1000 tl falan olmustu tekrar dustugunu gorunce hemen aldim 350-400 arasi suan fiyati tavsiye ederim dogru ölçüyor.