Doğurdummm … Hastaneye rutin kontrole gitmiştim bebeğimin suyunun azaldığını ve olması gerekenden geride olduğunu öğrendim . Yatışımı verdiler iki gün takip ettiler sonra nst düzensiz olunca acil suni sancı ya alındım 😅aşağı indirildim sancı dan çok aşağı da bağıran kadınlar korkuttu beni . Gerçekten acı eşiğinden midir korkudan mı panik den mi bazıları aşırı bağırıyordu bazıları da sessizce doğurup gitti . Neyse Suni sancı verilince de bi gelişme olmayınca sezeryana alındım . İğne mi yaptılar anında uyuşuyorsunuz zaten sonda yı da iğneden hemen sonra takıyorlar hiç hissetmedim .Korkulacak hiçbir şey yok bence . Doğum anında çekiştirmeler hissediliyor ama 😅😅bide bastırmaları felan ben sonuna kadar hissettim biraz korku biraz acıdan çok ağladım . Siz ağlamayın sakın ameliyattan çıktıktan sonra öksürmekten dikişlerim çok acıdı .kızıma kavuştum derken kızım beslenme problemi yüzünden küveze alındı . Eve geldik ama elimiz boştu çok üzüldüm ama güçlü durmaya çalıştım . Her gün gidip gördüm süt verdim ve sonunda çıktı kızım . 10 gün küvezde kaldı ama şu an sağlıklı iyiyiz . 20 günlük olduk bile . Lohusalık zormuş ama 😅😅bide tavsiye depend candır göğüs ucu kremi hayat kurtarır 😄😄😄benim hikayem bu kadardı uzun oldu galiba 😁😅