Missewos https://resimyukle.io/r/mmKL2eWFNA Kizlar kese yani kanamam vardi. 3 gundur alttan kanamam kesilmisti dun doktordan sonra pruluton igne vuruldum hala kanama alanim vardi. Bu gun simsiyah cok yogun kanama geldi yine icim temizleniyordur degilmi birde kanama alanim kuculmus gibi geldi sizcede oyle degilmi
sessiz_oyuncu Missewos yani usg ye göre küçülmüş gibi ilaç veya iğne ye fln devam edecrkmisiniz ? Bi sonraki kontrolünüz ne zmn
beyah Missewos inşallah geçer canım bende yaşadım aynı durumu ama benim dışta bir kanamam yoktu sadece kanama alanını ultrasonda gözükmüştü 1 ay iğne kullandım geçti umarım seninde en kısa sürede geçer 🙏🏻
ressamistanne Missewos kanama alanı etrafını temizliyor. Kahverengi şekilde devam edicek kırmızıdan koyuya döndüyse eski kandır. Tamamen kenarlarındakini atıyor. Kaç haftalıksınz
Missewos sessiz_oyuncu evet canim ediyoruz cevabin icin cok tesekkur ederim. 6 ocakta yine gorecek sık sık gidiyoruz kanama oldugundan beri en gec 10 gune 15 gune aliyor.
Missewos ressamistanne evrt canim cok koyu kan gibi degil eski kan oldugunu bende anladim. 15 haftaligiz insallah temizlenirde biter surec beni cok yipratti ya
sessiz_oyuncu Missewos geçmiş olsun canısı geçer inşallah kısa zamanda. Sağlıcakla tamamlarsanız bebişinle bu süreci.
ressamistanne Missewos Allah yardımcın olsun 10.haftada şakır şakır kanama yaşadım ben. İğneyi anca kesti hala devam ediyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkunç bir psikoloji. Dinlen biraz, bol su iç inş birşeyin kalmaz.
Missewos ressamistanne qynen oyle canim bende iki kez agir kanama ile bosalttim o kanama alanlarini ama dusuk sandik normal kanamalar degildi. Hala cok korkuyorum travma oldu icimde Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah