Melisss007 Kızlar cinsiyetimizi öğrendik minik bir erkeğimiz olucak onun için erkek isim önerileri alabilir miyiz
Merve-0535 Melisss007 benim ilk kızım Simay Liya. Şimdi erkek olursa Giray Alp yada Giray Ege düşünüyordum. Giray ismini beğeniyorum. Ama kız bebeğim. İlk ismi Umay düşündüm. Bende araştırmalardaym 🥰❤️ bakiyorm öyle
Deletedmom10846 Melisss007 oğlumun ismi yavuz uras. İkincinin cinsiyeti henüz belli değil eğer erkek olursa ege han koymayı planladık değişmezse eğer🥰
glsmwm_ İlk oğlumun adı Giray Alp şimdiki oğluma daha bende isim bulamadım birini Vefa düşünüyoruz yanına bulamadık daha😅
Merve-0535 glsmwm_ ay oğlum olursa düşündüğüm isim 😂 Giray Ege yada Giray Alp 🥰 eşimin ismi Alper olduğu için Alp istiyordum 😂 Ege ismini de eşim kendi düşündü 🥰
glsmwm_ Merve-0535 bende Giray ı çok istemiştim evlenmeden önce de aklımda olan bir isimdi oğlum olursa koyarım diye düşünüyordum hep 🌼Oğlum olunca kaçırmadım bu fırsatı eşim de Alp istemişti 😊😊
Merve-0535 glsmwm_ bende Giray ismini beğeniyorum 🥰❤️ ve ilk kızımin ismi Simay Liya. Oğlum olursa da Giray Alp düşündüm hep. Eşim de Giray Ege olsa mi diyordu. Dün öğrendim kızımız oluyor Allah’ın izniyle 🥰❤️🤲🏻