Dilek021 33 haftalık hamileyim 3 gündür fazla hareket etmiyor başına böyle bir şey gelmiş olan var mı
Dido_ Dilek021 tatlı birşeyler yiyip sol tarafınıza yattığınızda 1 saat içinde 10 hareket sayamazsanız doktorunuza yada bir acile gidin bence. En azından içiniz rahat olur 😊
Esmnr Dilek021 yeri daraldığı için artık eskisi kadar sert hareket etmiyolar. Bende 33+6 yım çarşamba doktoruma sordum o da öyle söyledi. Benimki gece yattığımda daha hareketli oluyor ama eskisi gibi değil. Tabi yinede takip etmek gerekiyor hareketlerini. Uzun süre hareketsiz kalırsa doktora gidersiniZ.
FusunF Dilek021 canım haftamız aynı doktorum bana günde 10 hareket etmesi lazım dedi saate değil günde
Dilanilhn Dilek021 bnde de öyle olmuştu 34 haftada sonra panik yapmadım normal karşıladım 3 gün sonra hareketleri sıklaştırın ama içiniz rahat değilse doktora sorun zor bir durum
Hayal0102 Dönüyor olabilir mi canım. 27 28. Haftalarda benimki de çok az hareket ediyordu arkadaşım dönüyor olabilir demişti. Gerçekten de dönmüş. Şimdi 32 olduk. bir iki gündür çok hareketli değil biraz koşturmam vardı ondan diye düşünüyorum.
seymaaa123 Eğer hareketlerini hissetmiyorsanız içinize bi kuşku düştüyse nolur beklemeden gidin doktora körü bişey olacağından değil tabi ki hem içiniz rahat eder hemde sebebini anlarsınız
Dilek021 seymaaa123 ya açıkçası internetten bakınca kordon dugumlenmesi falan yazıyordu o yüzden biraz korkum fazlalasti
seymaaa123 Dilek021 bende hareketlerini bir gün boyunca alamadım çikolata yiyip yatmama rağmen gece acilden nöbetçi doktora gittim şansıma kendi doktorum nöbetçi idi rahim ağzı kısalığı sancı ve kordon dolanması olduğunu söyledi o yüzden ihmal etmeyin