Rintintin Fatnur38 huma hastanesi Dinçer Sümer kesinlikle tavsiye ederim. 2. Gebeligim yine ona gidiyorum
Umudumsun38 Rintintin lk doğumda yine Dinçer beye mi gittiniz ? Çok sordum kusura bakmayın ama sezeryan olduydanız eğer Dinçer beyin cerrahisi nasıl acaba
Rintintin Umudumsun38 estağfurullah ne demek. Evet sezaryen oldum iz yok denecek kadar az aşırı memnunum şişme kızarıklık ve hicbisey kalmadı. Eli çok düzgün incecik bir çizgi var sadece. Cerrahligi da insanlığı da saygısı da bilgisi de on numara bir doktor 👌
Umudumsun38 Rintintin içimi rahatlattınız çok sağolun gerçekten.36 haftalıgız doğuma az kaldı beklediğimizden erken gelecek gibi minnoşum sonuçta ameliyat olunca insan merak ediyor
Rintintin Umudumsun38 rica ederim 🌸 Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hiç korkma su gibi geçip gidiyo. Ha sonrasında da 3. Gün nüfus dairesindeydim hemen toparlandim elhamdülillah. İnşallah sende hemen ayaklanirsin
Umudumsun38 Rintintin Aminn inşallah çok sağolun için rahatladı bide oğlum var evde doktorun cerrahisi min iyi olması çabuk kalkmam içinde önemliydi.