FatmaB58 zynkls nişanım gelmişti ara ara lekelenmem devam ediyor , su gelişi olmadı ama ilk doğum olduğu için açıklık yavaş ilerler dediler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲
FatmaB58 Hilalyrdkl bence gününü bekleyecek 38+6 yım bir kaç güne geleceğini sanmıyorum inatçı çıktı 😂😍❣️🤲 sağlıkla gelsin de biz beklemeye razıyız sen ne kadarlık oldun 😍🤲🏼
Hilalyrdkl FatmaB58 uygulamaya göre 39+2 ama biz önden gidiyoruz doktora göre ilerliyoruz bugün tam 40 olduk o yüzden .
FatmaB58 beyah Amin kuzum Allah razı olsun rabbim hepimize kolaylıklar verson inşallah dogururum diye sanmıştım o an ondan moralim bozuldu 🤷😂 artık sabırsızlanıyor insan 🤲🏼😍
beyah FatmaB58 Bozma moralini yüksek tut mutlaka gelicek zamanı var sabretmek lazım keşke bende edebilsem ama mecburuz😆
FatmaB58 beyah aynen öyle canım hayırlı gelsin yavrularımız sağlıkla inşallah ❣️🤲 insan sabırsızlanıyor elinde olmadan ❤️
beyah Hilalyrdkl üzülme canım mutlaka doğucaklar sorunsuz olsun da ne zaman olursa olsun bitek bunu düşünüyorum