acemianne78 Bir haftadır yaşadığım sinir stres yüzünden sütüm azaldı bebeğime Ancak yiyebileceği kadar sütü zorla çıkarabiliyorum. Ne yapıp arttırabilirim arkadaşlar benim bir hafta öncesinde üzerime bile akıyordu göğüs pedleri doluyordu bir haftada sağolsun ablam denecek insan yüzünden onunla tartıştıktan sonra sütüm inanılmaz derecede azaldı ne yapıcAm akıl verin
gurbetcianne97 acemianne78 aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. Stresten üzüntüden dolayı azaldıysa ilk önce stresi üzüntüyü azaltmanız gerekiyor☺️
nerelerdekaldin acemianne78 hiçbir şey bebeğinizden ve sizden önemli değil. Stresin kaynağını yok edin. Rezene çayı için ve anneliğin tadını çıkarın.
SerraveAnnesii Kayısı kompostosu, duşta göğüslere masaj, boza, bol sıvı veee en önemlisi stresten uzak kalıın 💖😌
alcang acemianne78 sütün akmaması her zaman sütünüz azalmış anlamına gelmez belli bi zaman sonra göğüsleriniz dolu olsa bile şişmez süt dolu olsa bile akmaz eskiler terbiye olmak diyor bu duruma🤗 ama siz yine de bol bol su tüketip sık sık duş alın bulgur pilavı ve soğan baya etkili ama biraz gaz da yapabiliyor