Bosaslan35 Ci sezeryanım olacak tecrübeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum ❤️ 28.12 salı günü doğuma gidiyorum nasipse aşırı heyecan var 😍😍 2.ci oğlum geliyorrrrrrrr 💃💃💃💃
Lavantakokusu Bosaslan35 almadıysanız Depend tarzı bir hasta bezi tavsiye ederim. Ben canpedinkini aldım çok rahat ettim
zaydn Yanınıza kahve alın benim doğumdan sonra boyun agrim vardı feciydi yanı sanki bıçak saplıyorlar narkozdan olduğunu söyledi hemşire kahve iç dedi tabi ben tam uyutmuşlardı belki o yüzden ağır geldi
Bosaslan35 bbbusrra-1 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙃❤️❤️ 8 de hastanede olacağız inşallah 10 da ameliyata alınacağım canım seninnn
bbbusrra-1 Bosaslan35 yaa bende 9′da olacağım 11:30′da doğuma alınacağım🥰 pazartesi günü hastaneye gideceğiz kovit testi falan için. Sizin doğum nerde olucak
Bosaslan35 bbbusrra-1 bbbusrra-1 İzmir özel Egepol hastanesi canım ben doktoruma sordum covit testi istemiyoruz gerek yok dedi 🤨
Gulerrr Bosaslan35 bizde Çarşamba günü inşallah benimde ikinci oğlum geliyor 🙏 allahım kolay kurtarsın inşallah
bbbusrra-1 Fatma_drmz72 yani benim doktorumda hastanede istedi 2 gün önceden hem benden hem refakatçiden bugün yaptırdım