Kızlar ne zaman doğuracağımm derken 40+1 de dün sabah saat 11:30 da suyum geldi aniden tabi ben ne kadar da panik yapmayacağım dediysem de ağladım hemen annemi çağırdım, arabaya binip hop hastaneye, açıklığa bakıldı 1 santim çatın normal doğum için müsait ama çok geç doğurursun dediler🥲 hemen yatışım yapıldı nst takibi derken kendi sancim gelmeye başladı, tabi ben sadece kendi sancimla doğum yapacağım diye düşünürken, Suni sancı verildi çünkü sancılarımı yürüyerek karşıladım kendi sancimla 6 cm açıklık oluştu süreci hızlandıralım diye Suni sancı verdiler benim haberim sonradan oldu yoksa istemezdim aslaaaa (tavsiye etmiyorum) kızlar artık son ana gelmiştik ve hemen yatağı çatala çevirdiler, ıkın bebeği ittir derken 5. Ikınmamda kızımı kucağıma aldım dogum saati 18:50,, 3470 kg 50 cm baş çevresi 34 doğum tarihi 23 Aralık,, asla ultrason ölçüsüyle uyuşmadı son kontrolde 3800 demislerdi olsun kızım yanımda sağlıklı o yeter bana gerçekten benim için çok zor bir doğum oldu çok fazla yırtılma oluştu içten dıştan ama asla kaç dikiş attıklarını söylemediler dikiş kısmı berbattı uyuşturuldu fakat ben ipin geçişlerini her şeyi hissettim birde dikiş kısmında doğum sancısı gibi sancı ve ağrı oldu, kızıma gelince şuan yanımda uyuyor elhamdülillah hiç bir sıkıntısı olmadı bugün öğlen çıkacağız evimize gideceğiz hemende emdi beni ebe hanım sağ olsun çok ilgilendi. 15 dakika ten teması yaptırdı bebeğin kasları ve hareketleri güçlensin diye ve kızım göbeğimden göğüsüme kadar kendini ittirdi ve meme emdi hemen çok şükür benim hikayem böyle hepinize dua ettim, Rabbım tek nefeste kavuştursun darısı sizlerin başına