Facar Bebeğim 36 haftada ama 32 haftada kaldı kilo almıyor.. gelişmiyor kafası ve karın bölgesi geriden geliyor. Doktorum yarın acil yatış cumartesi sabahına sezeryanla doğuma alacak dua edin. 1950 gr kuvöz veya yoğun bakım dedi..
Fatmnrzddd Facar benimde aynı sorundan problemim var 32. Haftadayim ama 29dan geliyor 1500gram suyumda azalmış ciğer geliştirici iğne ve sıkı takiple 1 2 hafta daha beklemeye çalışıcaz en azından 34ü doldursun 200 300 gram daha alsın diye ama çok üzgünüm gözüme uyku girmiyor
Facar Fatmnrzddd benim bu gün yatışım yapıldı ciğer geliştirici igne dün ve bu gün verildi ayrıca bir serum takılı oda beyin geliştiririci malesef alınması gerekli dedi doktorum.. ileri haftalarda bebeği kaybedebiliriz. Kuvöz ve yoğun bakımda 2.500 hafta olana kadar kalacak allah büyük.. mutlaka hareketlerine bakın ve takip edin.. umarım düzelir ve benim gibi bir durum yaşamazsınıZ yarın için dua edin bana🙏
Fatmnrzddd Facar çok üzüldüm inşallah biran önce toparlarsınız bana yatış vermedi doktorum evim hastaneye çok yakın ondan galiba ama korkuyorum yatış verse daha güvende hissederim galiba
Fatmnrzddd Facar birde Facar suyunuzun seviyesi nedir acaba birde verdikleri serumun adını öğrenebilir misiniz lütfen doktoruma söyliyim bir daha ki gidişimde
Facar S Fatmnrzddd magnezyum birşey karışımı suyum ii suyuyla ilgili bir sorun yok.. ama büyümüyor işte alalh büyük yar ve yardımcımız olsun
Facar Doğurdum.. 1820 gr doğdu bu yoğun bakımda 2.500 kiloya ulaşana kadar orda malesef ki ama sağlık durumu iyi dendi.. dua edin…
Nurselemin Facar Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla taburcu olmayı nasip etsin benimde 3 hafta geriden geliyor çarşamba sezeryan 36+4olduk rabbim yardımcımız olsun