Merhaba kızlar bende doğurdum 😍 27 25 Aralık planlı sezaryen olacaktım. İkinci gebeliğim. Nst günümde girdim nst. Doktorum gördü bı panik bir telaş anlatamam. Sancım zirve çıktı. Doktorum şok nasıl bu sancilari hissetmezsin. Ciddi doğum başlangıcı dedi. Asla hissetmiyodum sancı 🤦Hemen beni alacaktı ertesi güne karar verdik. Akşam 7 olarak belirledik saati. Sabah kalktım duş aldim fön çektim manikure gittim 🤭 maksat vakit geçsin. Saat geldi çattı gider gitmez hemen hazirladilar beni. Ameliyathaneye aldılar. Epidural anastezim yapıldı. Sinek ısırığı kadar asla acimiyo. Sohbet muhabbet fotoğraf çekimi derken, hooopp minnoş kızım gogsumdeydi ☺️ doğumda çok söylenmisim 😂😂 artık neler saçmaladım bilmiyorum. Doktorum damar yolundan sakinleştirici yaptırmış sanırım. Oysaki çok sakindim 😂😂 ikinci gebelik aynı doktor aynı ekip olunca hiç korkum yoktu. Ertesi gün gaz için fitil verdiler. Gazim çıktı doktorum pansumanimi yapıp cikisimi verdi. İlk yürüyus çok kolay oldu. Eve geçince hiç yatmadım sürekli yürüdüm. 1 haftalık olduk bile 😍 rabbim tüm hamislere hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲❤️