Tugbaysma Kizlar 38+5 günlük hamileyim en son 30. Haftada özelde 4 boyutluda yüzünü görmüştüm yarin yine gidicem sizce görebilirsiniz yoksa iyice kapanmismidir yuzu birde bu haftalarda kac kilo olmali
Esraelmas41 Tugbaysma 36 haftalıkken yani geçen hafta gördüm doktorum bu konuda çok hassas yarım saat ultrasonda herşeyine bakıp en son renkli ultrason resmi veriyor fotoğraf gibi kalın ve hatta gülerken yakaladı yan falan dönüyorum rahatsız ediyoruz görüyoruz 😍😍😍
Ozlem2904 Tugbaysma dün gittim 37+3de ama sadece yarisinin yarisini gördüm yuzunun drum baya ugrasti ama yok gostermedi yuzunu.
cerenmina Tugbaysma ayy valla ne güzel görmüşsün yüzünü. 34. Haftam bitecek detaylıda bile göstermedi bizim oğlan yüzünü. Doğunca sürpriz yapacak herhalde
isilkubraa Seni üzmek istemem ama göstermiyorlar yüzünü bebekler 30 haftadan sonra ben girdim daha yeni maalesef göstermedi
Rmys09 isilkubraa sen yine iyisin ben en son 600 gr ilken güzelce gördüm haftayı hatırlamıyorum sonrası yok 34 olduk göremiyoruz 😂
Gamze_yildirim isilkubraa gerçekten 30. Haftadan sonra kendi yüzlerini iyice kapatıyorlar hiç gostermiyorlar