Merhabaaaa sonunda bunu yazmak nasip oldu, yarı pozitif dememin sebebi bazı şeylerin beklediğim kadar hızlı veya beklediğim gibi ilerlememesi ama neticede bebeğime kavuştum ❤️ 22 Aralık günü sabah 8 de bir sancıyla uyandım sonra 10 da 1 de derken aynı sancılar geldi ama tek bildiğim diğer ağrılar gibi olmadığıydı. Akşama kadar sancılar devam etti en son akşama doğru yarım saatte bire düştü geceye doğru 20 dk da bire düştü. Bebek kilosu nedeniyle cuma randevuma göre sezaryan olabilirdi bu yüzden çok beklemek istemedim eğer sezaryan olacaksam boşa sancı çekmeyeyim diye. Gece 1 de hastaneye gittim açıklık 4 cm sancı sıklığı az yatış verildi doktorumu aradılar doktorum normal doğuma göre ilerleyin dedi. Gelip lavman yaptılar gerçekten acımıyormuş hatta baya rahatladı bağırsaklarım. Neyse sonra nst ye bağlandım sancılar daha sık gelmeye başladı en son 5 dk da bir şiddetli ve süresi uzun gelmeye başladı açıklığa baktılar hala 4 🤦🏻♀️ Yıkıldım aradan iki üç saat daha geçti yine baktılar 5 cm olmuş sadece sonra biri daha geldi hala 5 cm 🤦🏻♀️ Ağlayacaktım artık sürekli kesin beni alın dayanamıyorum diyip durdum 😂 neyse bu sırada sızıntı olarak suyum geliyor sürekli en son doktor suni sancı verin açıklık ilerlesin demiş bu beni bitirdi 🤦🏻♀️ Neyse bir ara doktor geldi kaç cm dedim 9 cm dedi dedim şükürler olsun ama bebek kafası çok iri kanala inmiyor dedi ay neyse çok uzun oldu gitti geldi kontrol muayene derken en son ıkınma provası yaptırdılar ben hala kesin beni yeter diyorum 😂 gelip doğumhaneye götürdüler bebek kafası aşırı iri diye baya zorlandım kolay olmadı ama sonunda bebeğim geldi ve tenime koydular direkt yanağını yanağıma dayadı bende gözyaşları Sel 😥 şiödi bebeğim yanımda uyuyor öyle güzel ki emzirdim gazını çıkqrdım o uyuyunca bende uyuyorum çünkü 30 saat sancı sonunda gerçekleşti doğumum enerjim kalmadı 🤦🏻♀️ Ama herşeye değer bu güzellikler için, fazla uzun oldu özür diliyorum çok karışık duygular içindeyim