Mlsnrkaba Merhaba, bebeğim 22+4 günlük, son bir haftadır bazı günler su gibi akıntım oluyor kilodum ıslanıyor, sizinde oluyor mu? Sizce sebebi nedir?
Makskala Mlsnrkaba bende de bi kere geldi ayağa kalkınca işedim sandım. Acile gittim hemen akıntı dedi bişey demedi ama enfeksiyon da olabilirmiş
Sakin_anne12 Mlsnrkaba merhabalar bende 12 hafta gebelik. birden çamaşırım ıslanmıştı 2 gün önce doktordaydım. Belirli sebebi yok dedi akıntı olur arada dedi. Bebeğe keseye felan baktı şükür sıkıntı yoktu. Tahlil istedi sanırım enfeksiyon olabilir
Smyigit Cok kilo aldın mı bende son zamanlarda cok hareket ettiğim için ic çamaşırım ıslanıyor ama ter olduğunu anlıyorum
Mlsnrkaba Smyigit 63le hamile kaldım şuan 73 kiloyum boyum 170 çok kilolu olduğumu düşünmüyorum ter değil benimkisi bence
Mlsnrkaba Sakin_anne12 benimde bebeğe suyuna vs baktı bişey yok suyu iyi dedi ama idrar tahlili istedi yaptırıcam bakalım inş sorun yoktur
Durucelikel Mlsnrkaba benim kızımda öyle olmuştu 6 ayda başlamıştı su gibi gelmeye doktor doktor gezdim nedenini bulamadilar bebegim gayet sağlıklıymis herseyi iyiymis doğuma kadar öyle gitti suan oğluma hamileyim yine aynisi oluyor ama kızımda enfeksiyon vardi suan oğlumda idrar testi yaptilar temiz çıktı bakalim bu sefer ne çıkacak
Makskala Mlsnrkaba yok ultrasonla baktı suyu iyi diyince akıntıdır dedi. Normal dedi. Hatta bugün tekrar aynısı yaşadım yine çok korktum ama demekki normal. Çünkü iki gün önce doktordaydım suyu iyi dedi. Bişey olsa anlardı sanırım diyip rahatlatıyorum kendimi. Sizde tekrarladımı birdaha. Bide kasıkta sızlama var mı sizin
Mlsnrkaba Makskala benimde tekrarladı su gelmesi banada aynı şeyi demişti doktor ama yinede bi tahlil olucam kasık ağrım yok