Vefa1994 Merhaba. Hamileliyin ilk haftalarında kabızlık için ne önerirsiniz? Hiç bitürlü düzelmiyor😣😣😣meyve, sebze, su her şeyi deniyorum.zaten önceden de kronik kabızlığım vardı, şimdi daha da çoğaldı😔
guly1 Vefa1994 canım Doktorunla konuş hiçişkence çekmeme değmez doğal ilaçlar var hamilelerin de kullanabileceği hemen yumuşuyor cok zor bişey hamilelikte çok sık rastlanan bi durum malesef
Nur3307 Vefa1994 kuru kaysı aksamdan bardağa suya ıslayın sabah hem suyunu hem kaysıları yiyin yada zeytin yağına incir karıstırıp yiyin ac karnına sıvı seyler tuketın yogurt kefir faydasını görürsünüz inşallah dikkat edin kabızlık hamılelıkte hemoroide yol acabılıyor
glsm_kr8383 Vefa1994 Kayısı hoşafı bire bir canım. Hamilelikten önce de direkt yapardım içerdim zaten gebeliğin ilk haftaları bende de çok oldu kayısı hoşafı yaptım geçiyo çok şükür tuvalete çıkıyon gaz sancısı hepsi geçiyo
Zek38 Vefa1994 düzelene kadar her gün bir bardak kefir iç. Düzeldikten sonra 2 3 günde bir içebilirsin. Benim yıllardır kabızlık sorunum var hamilelik döneminde çok korktum ama kefir iyi ki var. Yılladır olan sorunumu çözdü. Zaten sağlıklı da. Sadesini sevmiyorsan meyveli olanlarda güzel ve işe yarıyor.
Seda-sedos Bana dubhalac diye bir surup verdi doktor bal gibi kivami tadi bir kasik iciyorsun yarim saat bir saat sonra mutlaka yapiyosun danis doktoruna canm
Leylayz Vefa1994 valla bende de gebelik öncesi vardı, gebelikten sonra dediğin gibi arttı, doktor ilaçta yazdı ama ben ilk günden beri hep kayısı hoşafı yapar bulundururum birtek beni o rahatlatıyor doğal yollardan