nur_curet Canım bende özelle başladım ilk gebeliğim normal dogumdan korkuyordum. Bebeğimde ense kalınlıgı yüksek cıkınca doktorum cam sakuraya gidip orada devam etmemi ve dogumu orada yapmamı önerdi benım korkjm var sezaryan istiyorum dedim. Benımle konustu aydınlattı ikna etti. 27.haftadan itibaren çam sakurada muayene oldum orada dogum yaptım. Demet acar - Alper Türkoğlu - Mustafa Can Sivas - Adnan şar bunlara muayene oldum çünkü 3 ay perinatolojiye muayene oldum. Hepsi cok cok iyi doktorlar 36. haftamdan itibaren Adnan şar benı randevusuz cagırdı kendi kagıt verıyor şu şu tarihte gel dıye cok cok dua ettim adama yoksa cok zorlanırım dıye düşünüyordum. Dogumu orda yaptım 41.haftada yatısım yapıldı hiç belirti yoktu doguma dair. Acılma sancı agrı su nişan gelişi VS. 22 saat suni sancı verildi 19 saat hiç bişey hissetmedim 🥴 son 3 saatte acılmam oldu 2. Ikınmada dogurdum. Yatıs yaptıgın oda otel odasından farksızdı öyle söyliyim. Tek kişilik dogum odaları refakatçi ile beraber kalıyorsun. Sadece muayene zamanları ve dogum için refakatcı korıdora cıkarılıyor. Dogumu aynı odada yapıosun sende bebeğinde asla odadan cıkarılıyor bütün işlem kontroller o odada yapılıyor. Sonrasında 6-7 saat kadar sonra sende ve bebekte bir sorun yoksa servis katına gönderiyorlar orada da bazı odalar tek bazı odalar çift kişilik ama geniş ferah. Özelde de olsan devlette de olsan sen doguruyosun normal ise ebeler doktorlar destek verıyor sadece. Eşim dogum parası ile kızına tam altın yaptı koydu kenara 😄 doktorlar calıs alar da cok ilgili cok hassas bana öyle denk geldi yad a bilmiyorum ne muayeneye giderken ne dogumda hiç ters bişey yasamadım. 2.dogumum olsa direk orada başlarım yine. 🌸💫🤌